30.05.2018

Fazilet Hanım ve Kızları 48. bölümde Sinan, Yağız'ı çok zor durumda bıraktı


Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 48. bölümde Sinan, hain planını uygulamaya koydu, sonra da Yağız ve Hazan ile yüzleşti. "Üzgünüm, aşık oldum, çok üzgünüm" dedi Yağız.
Yağız ile Hazan'ın öpüşme görüntülerini, abisini suçlayacak şekilde montajlayarak internete koyduran Sinan, medya önünde Yağız'ı rezil etmeyi başardı; genç adam birdenbire, Egemen ailesinin başını öne eğen üyesi durumuna düştü.

Sinan, kendisini durdurmaya çalışan Hazan'ı, Yağız'ın gerçek kimliğini açıklamakla, Mehmet Yıldız olduğunu söylemekle tehdit etti.

Yağız bütün tepkileri tek başına karşılayıp kaderine boyun eğmiş bir durumdadır. Gidip çiftlik evne sığındı. Hazım Bey ise ondan daha fazlasını istedi, Amerika'ya gitmesini rica etti.

Hazan ise sevdiğine destek olmak için elinden geleni yaptı, ama pişmanlık ve utanç duyan
Yağız, onu kendisinden uzak tutmaya çalıştı.

Yasemin ile Fazilet de Kudret'e karşı birlik olmak zorundadırlar. Ama Fazilet, geçmişinde sakladıklarının endişesiyle kıvranmaktadır.

Selin'in ebe kadın aracılığıyla kurduğu tuzağa düşen Ece, başına gelecekleri bilmemekle birlikte, şüphelenmektedir.

Selin istediğini elde etti. Ebe kadın tarafından gizli bir yere getirilip doğumu başlatılan Ece, bebeğini doğurdu. Daha kucağına alamadan oğlu elinden alındı. Kadın bebeği aldığı gibi, dışarıda bekleyen Selin'e verdi. "İşte kardeşiniz" dedi.

Bu arada Fazilet Ece'yi arayıp durdu, ama Hazım Bey, "kızınız sizi görmek istemiyor" diyerek kadını uzak tuttu.

Fazilet, kızlarıyla ilgili yaptığı hataları telafi etmek için harekete geçti. Sinan'ın sağlık durumuyla ilgili yalanını ortaya çıkaran belgeyi ele geçirdi ve gidip Yağız'a gösterdi. Yağız, kardeşinin yaptığını öğrenince şaşkına döndü.

Hiç yorum yok:
Write comments