1.05.2018

Söz Dizisi 44. bölüm özet. Derman'ın Yavuz'la ilgili planı ne?

Agah'ın açığa çıkmasının adamın planı olduğunu öğreniriz. Yakalanmadan önce kaydettiği bir videoda tüm planını anlatır. Ateşe'nin ve diğer devletlerin terörle bağlantılarıyla ilgili topladığı tüm belgelerin bulunduğu yerin adresini de verir. Dişçiye yerleştirdiği bir dişinin içine verici koydurtur. İlk sinyali verdiğinde yerini belli edecek. Asıl amacı Medusa planını tüm teferruatıyla öğrenmekmiş. Tutuklu bulunacağı yerde Ebu Zübeyir'in de olacağını var sayar. İkinci sinyalini verdiğinde "Ebu Zübeyir'den tüm bilgileri aldım. Gelin beni kurtarın" demek olacakmış.

Gerçekten de kime ne kadar anlattığını anlamak için Ebu Zübeyir'e de Agah'a da işkence yapmaya başlarlar. Gün sonunda işkence yaptıkları ikiliyi aynı yere koyarlar. Tonlarca bombayı İstanbul'a sokmuş olduklarını bilgisini alır ama adamı konuşturmaya çalışırken yakalanır

Kızlar yani Nazlı ve Bahar ise Su'ya gelinlik almaya giderler. Ama hepsi deneme yapar. Birbirlerinin gelinlikli resimlerini diğerinin sevgilisine yollarlar.

Yavuz ve timdekiler Agah'ın güvenli evlerinden birindeki dosyayı almak için bir operasyon düzenlerler. Ateşe'nin adamları da oradadır. Ataşenin dosyadan haberi olur ama Yavuzlar dosyayı alır. Ateşe Derman'a dosyanın peşine düşmesini söyler. Dosyanın teslim edileceği orgenerali araştırmaya başlarlar. Dosyayı Erdem'in odasındaki bir kasaya koyarlar ve odaya girişleri yasaklarlar.

Ağah'ı koydukları hapishane üst düzey yetkililerin girebildiği bir yermiş. Tek diplomatik sorun çıkmadan yanaşabilecekleri kişi Ateşe'nin yardımcısıdır. Ateş adamı otelin spor salonunda bulur. Bir şeyi bahane edip adamın telefonunu kullanırken bilgilerini alır.

Bu sırada Ateş'in spor salonunda ünlü bir şarkıcıyla resimlerini çekip internete haber yaparlar. Aşık görüp Ateş'e gösterirken televizyonda da dedikodu programına çıkarlar. Nazlı da bunu görüp esip gürler. Ateş'in telefonlarını açmaz.

Eylem Fethi'ye görev yeri değişikliği istediğini söyler. İki sevgili konuşup ayrılır. Fethi bir türkü bara gider. Türkü söyleyen kişi onu sahneye davet eder. Fethi bir türkü söylerken Eylem onu dinler

Bahar Yavuz'la kaldıkları yerde öldürmek zorunda kaldığı adamı düşünmeden edemez. Yavuz; Su'yun beğenip de alamadığı gelinliği alırken karısının beğendiğini de ertesi gün almak için ayırtır. Çaylak nişanlısına kendisine gelinlik alamamış olmasına biraz bozulur

Yavuz ve Erdem dosyayı teslim etmek için Ankara'ya orgenerale dosyayı götürmek için giderler. timin diğer üyeleri Ateşe'nin yardımcısından aldıkları bilgilerle içeri girmeye çalışırlar. Binanın temeline koydukları patlayıcılarla içeridekilerin deprem olduğunu zannetmesine sebep olurlar. Dışarı kaçanları ve panik olanları tek tek temizlerler ama Agah'ı bulamazlar. Derman'ın yardımcısını bulup patronunun nerede olduğuyla ilgili konuşturmaya çalışırlar.

Derman'ın yardımcısı patronunun dosyayı teslim edecek kişiyi durdurmaya çalıştığını söyler. Ateş hemen Yavuz'u arayıp haber verir. Yavuz etrafına baktığında çatıdan Erdem'e nişan alan Derman'ı görür. Erdem'i uyararak kurtarır. Derman'ın o sokakta bulunan adamlarını askerler alt eder. Yavuz Derman'ın peşine düşer ama daha büyük bir oyunun içinde bulur kendisini.. Medusa maskesi takmış Derman ve adamları bir yer altı otoparkında kısılan Yavuz'a silahlarını doğrultur.










Hiç yorum yok:
Write comments