2.05.2018

Ufak Tefek Cinayetler 27.bölüm özet. Oya'nın dibe battığı anlar

Star da yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Elif'in yaptığı iğneler Oya'yı ağlama krizlerine, muhakeme zorluğuna, hafıza kaybına sokarken paranoyaya da sebep olur. Oya Serhan'a gidip konuşmak ister ama Serhan'ın annesi, fotoğraf makinesi ile ilgili sorularına cevap veremez. Paranoya  ve akıl yürütememesi yüzünden tutarsız davranır. İpler iyice gerilir. Ağlama krizine girer

Serhan'ı da diğer taraftan Merve küçük şeylerle zehirlenmektedir. Bazı kadınlar suçları yakalanınca ağlama krizine girerler gibi şeyler anlatıp Oya'dan şüphelenmesine neden olur

İş yerindeki asistanı İlhan ise Oya ile ilgili internete düşen kötü yorumların ve şikayetlerin kaynağını, sebebini bulmak için çabalamaya başlar

Enver ve Arzu gittikleri bir restoranda Burcu ile karşılaşır. Arzu'nun canının sıkılmasına kıyamayan Enver hemen restoran müdürüyle konuşup Burcu'yu oradan attırır. Burcu plates için gittiği Merve'de konuşurken "Ben olsam direkt düşmanıma yönelirdim" diyen Merve'yi dinlemeye karar verir ve Arzu'yu takip edip planlar yapmaya başlar. Evine bile girer.

Günümüzde ise komiser delilleri adli tıbbın cevabının gecikmesini anlamaya çalışırken yardımcısı 36 saat sonra tüm şüphelilerle görüşebileceklerini öğrenirler. Kız onları göreceği için heyecanlıdır

Mehmet Taylan'a akıl hocalığı yapması için gider ama pek bir şey çıkmaz. O da Pelin'e gidip Arzu'yu kazanması için kadınca yardım ister. Maço hallerini bırakmasını, kızı takdir etmesini, Arzu'ya yardım etmesini ister. Dolma sarmak, yemek yapmak, işiyle ilgilenmek gibi kısımları aşar ama Enver'den özür dilemekte biraz zorlanır.

İnci Oya'nın iş yerine gelir. Sohbet ederlerken Elif'ten bahseder. Fakülteden tanıdığı Elif için "Hırs kumkuması, sinsi biridir. Notlar için hocalarla bile flört etmeye kalkardı" Tam o sırada kötü yorumlar yüzünden kliniği denetlemeye gelen sağlık yetkililerine çok sert çıkan Oya yüzünden klinik kapatılır.

Oya özel hastanedeki pozisyon için görüşmeye gider ama yetkili kişi son zamanlardaki olaylar yüzünden artık kendisiyle çalışamayacaklarını söyler. O pozisyon için başka birisiyle görüştüklerini ve anlaştıklarını söylerler. O kişinin Elif olduğunu gördüğünde bile Oya şüphelenmez.

Serhan birden bire Merve'nin kendisine sürekli anlattığı şeylerden usanır ve kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Oya'yla geçmişte olanları hatırlar. Kadın tam dibe batmışken ona gider. Beraberce bir sonraki duruşmaya kadar tatile çıkmaya karar verirler. Ama Merve bu tatili öğrenince yine Serhan'ın annesinden yardım ister. kadın yine oğlunu arayıp Oya'yı övüyor gibi yapıp kızdırır. Oya'nın araba kullanırken hoporlörden konuştuğunu bilen Merve; sitenin emlakçısı kadını zorla Oya'ya arattırır. Kadının söyledikleri ve annesinin söyledikleriyle Serhan yine kavga eder ve yollarını ayırır.

Kötü yorumların tek bir IP adresinden yazıldığını öğrenip adresi araştıran asistan çocuk Oya'ya ulaşmaya çalışır. Oya Serhan'la ayrıldıktan sonra anne babasının yanına gitmek ister. Ailesi evde yoktur ve her şey Oya'nın üstüne gelmektedir. Geçmişte de intihar etmiş olan Oya bir kez daha intiharı dener. Topladığı taşları çantasına koyup denize girer. Ama soğuk deniz ve olanları kafasında döndürmesi ile birden bazı şeyleri fark eder. Denizden çıkar ve İlhan'la karşılaşır.

Hiç yorum yok:
Write comments