25.05.2018

Uğur Yücel'li Nefes Nefese çok yakında Star TVde başlıyor


Ünlü oyuncu Uğur Yücel'in hem yönettiği, hem de başrolünde oynadığı Nefes Nefese, çok yakında Star TV'de başlıyor. Ünlü oyuncuya, başrollerde Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un eşlik ettiği dizinin senaryosunu, Selin Tunç yazıyor. Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım'dan oluşan zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Nefes Nefese, Berlin'de, babası ile sakin bir yaşantısı olan Rüya'nın, bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle hikaye başlıyor.

Melisa Şenolsun'un canlandırdığı Rüya, annesine kavuşmak için attığı adım ile hayal bile edemeyeceği olayların içinde buluyor kendisini; çok geçmeden yolu Yusuf ile kesişiyor ve macera başlıyor.

Çekimleri bütün hızıyla devam eden dizi yakın zamanda Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak dizinin yayınlanan tanıtım fragmanları da oldukça ilgi gördü.



Hiç yorum yok:
Write comments