25.05.2018

Fazilet Hanım ve Kızları final tarihi açıklandı, 9 Haziran


Star TV'nin ikinci sezonunda devam eden dizisi Fazilet Hanım ve Kızları için tahmin edildiği gibi final tarihi açıklandı. Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un paylaştıkları sevilen dizi, 9 Haziran Cumartesi yayınlanacak 50. bölümüyle izleyiciye veda edecek. Bu hafta 48. bölümü yayınlanacak olan dizinin finalinde YağHaz fanları mutlu son istiyor.

Son haftalarda hikayenin gidişatından memnun olmayan izleyiciler, Sinan karakterinin kötü adama dönüştürülmesinden duydukları rahatsızlığı sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dile getiriyor.

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği ve Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Fazilet Hanım ve Kızları, 25 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmişti. 16 Eylül 2017'de ikinci sezona başlayan dizi, iyi reytingler alıyordu, daha sonra düşüş başladı ve sonunda beklendiği gibi, final kararı geldi.

Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Mahir Günşıray,  Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ve aşk ile entirkayı harmanlayan hikayesiyle izleyicinin sevgisini kazanan  Fazilet Hanım ve Kızları'nın finalinde neler olacağı merak ediliyor. Hazan ile Yağız kavuşabilecekler mi, Yasin ile Ece için mutlu son mümkün olacak mı, izleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:
Write comments