6.05.2018

Yasak Elma 7. bölüm özet. Halit'ten Yıldız'a evlenme teklifi

Mete geçen bölüm Halit'e gelip Yıldız'la ilişkisi olduğunu ve kızın bir zengin avcısı olduğunu söyler. O sırada içeri giren Yıldız çıktıklarını kabul eder ama "Benimle beraber olmak isteyince ondan ayrıldım" der. Halit kıza inanmayı tercih eder ve Mete'ye kızıp kovar. Sonrasında da Yıldız'la konuşup kızı avutur.

Ender ise Alihan'ın ofisine gelip Yıldız ve Zeynep'le ilgili konuşur. Alihan hiç itibar etmez ama Zeynep'in canı sıkıldığı için erken çıkar. Ablasını eve çağırıp konuşur ve her şeyi Ender'in suçu gibi anlatır ama Zeynep hala tepkilidir.

Alihan da Halit'e gidip olanları anlatır ve Ender'i uyarmasını söyler. Ender bu arada boş durmaz ve Alihan'ın uzatmalı sevgilisi Lal'in butiğine gidip "Alihan'ın asistanıyla ilişkisi varmış diye duydum" diyerek kızın içine şüphe düşürür. 

Ender üvey kızı Lila'yı arar ve annesi Zerrin ile görüşmek istediğini söyler. "Halit ve Alihan tehlike altındalar. Bunlar organizeler" der. Zeynep'i işten attırması gerektiğine Zerrin'i ikna eder. O da kardeşinin evine gidip "Asistanınla ilişkin mi var" der ve kızı işten çıkarmasını söyler. Alihan tabi ki kabul etmez.

Ender ve kardeşi başkasının parasıyla davet verip tanıtım yapma işine yönelirler. Birisiyle görüşme ayarlarlar. Zengin ama görgüsüz bir adamın şirketine giderler. Adam Ender'e alenen asılır. Halit; Ender'e göz dağı verir.

Yıldız kardeşinin kendisini suçladığını söyleyince Halit; akşam gidip Zeynep'le konuşmaya karar verir. Evine kadar gidip Zeynep'in kafasındaki sorulara cevap verir. Sinan İstanbul'a geri dönmüştür. Zehra'yı arar. Zehra ve Lila babalarına güzellik merkezi ile ilgili konuşurlar ama adam "Olmaz" diye kestirip atar. Zehra Sinan'ın evine gider.

Kuaför arkadaşıyla işe soktukları Serdar'la konuşurlar ama adam şantajında ısrar edince onu içeri attırmak için plan yaparlar. Kuaför kıza tokat atıp darp raporu alırlar. Şirketten gelip Serdar'ı polisler alınca Halit'in şoförü onu görür.

Alihan Yıldız'la tanışmak için öğle yemeği yemek ister. Buluşurlar ve Yıldız olanlara açıklama yapar. Zeynep Alihan'ın evindeyken Lal gelip olay çıkarır. Kadının söylediklerini duyan Zeynep evden çıkıp gider ve bir daha görüşmeme kararı alır

Halit'in iş yaptığı ve ailecek görüştükleri birisi onu bir bayan tanıdıklarıyla tanıştırmak isterler. Yıldız'dan çıkma tekliflerine hep olumsuz cevap alan Halit; kadınla tanışmayı kabul eder. Birisi Halit'in kızla yemek yerken ki fotoğraflarını Ender'e atar. Ender de kadınla ilgili skandalları hatırlar.

Yıldız ertesi gün Halit'in resimlerini basında görüp elden gidiyor diye panik olur. Kadına çiçek gönderdiğini ve o gece tekrar buluşacaklarını duyar. Atağa geçmeye karar verir ve Halit'i arar ama ailesiyle yemekte olan adam açmayınca umutsuzluğa düşer

Ender de Azra ismindeki Halit'in yeni görüştüğü kişinin eskiden görüştüğü evli erkeğin karısıyla buluşur. Kadının onların ilişkisini yakaladığı çıplak resimlerini ister ama kadın tekrar mahkemelik olacağı için endişelidir. Kadın Ender'e çıplak resimleri atar. O da Halit'e atar. Halit Ender'i aradığında ona "Çocuğumun babasın skandaldan kurtardım. Bir şey değil" der

Zeynep şirkette Alihan'a uzak davranır. Açıklamasını dinlemez bile ve "Bir süre görüşmeyelim" der. Alihan kabul eder ama akşam evde Hakan'la konuşurken kıza aşık olduğunu ve değiştiğini fark ettirir. "Sevgi emek ister" der. Alihan kıza "Güven bana" yazan ve özel tasarlattığı bir dosya hediye eder. İkili barışırlar.

Bu arada Halit'i elinden kaçırdığını düşünen Yıldız adama gidip değerlerini göz ardı edeceğini ve onunla bir ilişki yaşamayı istediğini söyler. Halit ise Yıldız'a evlenme teklif eder.









Hiç yorum yok:
Write comments