4.09.2018

Arka Sokaklar yeni sezonu 14 Eylül Cuma akşamı açıyor


Kanal D'nin fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar’ın 13. sezonu 14 Eylül Cuma akşamı başlıyor. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı Arka Sokaklar, yıllardır büyük bir istikrarla yayın hayatına devam ediyor.

Arka Sokaklar'ın 22 Haziran 2018 Cuma akşamı ekrana gelen sezon finali olan 485. bölümünde Kazım şehit edildi, büyük üzüntü yaşandı. Hüsnü de amaeliyata alındı. Aynı anda gebelik zehirlenmesi geçiren Asiye de yoğun bakımdaydı.

Istanbul Polis Teskilati Asayis Sube'de görev yapan sivil bir ekibin başından geçenleri, iş ve özel yaşantılarını yansıtan Arka Sokaklar, 31 Temmuz 2006 yılında ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Bu süre içinde pek çok oyuncu geldi geçti, pek çok karakter ölerek veya şehir değiştirerek hikayeye veda etti. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, yani dizinin bel kemiği karakterleri ekibin başı Rıza Baba Rıza Soylu, Mesut ve Hüsnü Çoban hikayede ve dizide hep yer aldılar.

Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Berk Oktay, İlker İnanoğlu, Zeynep Beşerler, Pınar Aydın, Müge Boz, Can Nergis, Özge Ulusoy dizide rol alan ünlü oyunculardan bazıları.

Arka Sokaklar, 14 Eylül Cuma akşamı  486. bölümüyle 13. sezonunda izleyiciyle buluşuyor.

Hiç yorum yok:
Write comments