4.09.2018

Koca Koca Yalanlar 4. bölümde Sude'nin oyunları bitmiyor


Kanal D'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisinin 4. bölümünde Müjgan, Ahmet'in kendisine yalan söylediğini öğrenince intikamını almaya karar verdi. Önce her şey yolundaymış gibi davrandı; hiç ummadığı bir anda da boşanma davasının dilekçesini Ahmet'in gözüne gözüne soktu.

Sude de bunu fırsat bilerek Ahmet'i dolduruşa getirdi ve aynı mahallede bir villa kiralattı. Sonra da villanın jakuzisinde fotoğraf çekip sosyal medyaya koydu; Ahmet'le birlikte yaşıyormuş havası verdi. Müjgan ve arkadaşları delirdiler bunu öğrenince.

Bu arada Canan da eski kocasının seviglisi ile uğraşıyor. Kadın, "Serkan'ın varlığının yarısını istiyorum" diyor. Adam çocuğu nüfusuna da aldığı için bu olacak bir şey zaten. Canan önce öfkelendi ama sonra kadın kendisini iyice acındırdı ve Canan'dan para tırtıklamaya başladı. Canan diğer yandan da okuldaki veli Sinan ile görüşmeye devam ediyor. Adamın karısından resmen boşanmadığını öğrenince de bozuldu biraz. Osman'a da gelip ikide bir akıl danışıyor. Çocuk da sinir oluyor onun bu anlamaz tavrından.

Sude ise durmak bilmiyor, aklına koymuş bir kere, karısından boşatıp evlenecek Ahmet'le. Bunun için de her şeyi yapıyor. Müjgan'ın annesi mağazada Sude'ye saldırdı, saç baş daldı. Müjgan araya girdi, engellemek için. Kız işten atıldı. Ama bunu da kendisi için avantaja çevirdi. Gitti tanıdığı bir yerde dayak yeme görüntülerini montajlattı. Sanki onu Müjgan dövmüş gibi gösterdi. Biraz daha hırpaladı kendini ve Ahmet'i kandırdı. Adam gözüyle de görünce inandı bunu Müjgan'ın yaptığına. Montaj yaptırdığı yerde mahalleden tanıdığı bir abiye de bir hikaye uydurdu, Ahmet'i onu rahatsız eden biri gibi anlattı ve onu dövmesini söyledi. Dayak bitince de Müjgan'ın selamı var dersin, beni Müjgan diye tanıyor dedi. Ahmet dayağı yedi ve bunu da Müjgan'ın yaptırdığını sanınca iyice öfkelendi. Sude artık muradına ermek üzere.

Ahmet nerede kaldı derken, bir baktılar Ahmet gelmiş, hem de Sude ile el ele. Çoluk çocuk, herkes şaşkınlıktan baka kaldı.




Hiç yorum yok:
Write comments