13.09.2018

Çocuklar Duymasın 48. bölüm özet. Emre aklandı

Kanal D de yayınlanan Çocuklar Duymasın da Simay; Emre'yi aklamak için delil toplamaya başlar. Şirket hesabı için gelen şifre mesajını Arda beye verdiğini duyunca izleri takip eder. Arda'nın şifreyle işlem yapıp şirket parasını Emre'nin hesabına yolladığını anlar. Bunu Haluk ile paylaşır ve araştırmaya başlarlar. Arda ev halkını Emre'nin suçluluğuna inandırmış iken eve gelen Haluk gerçekleri anlatır. Simay ve mali şubeden polisler gelir ve Arda'yı alıp götürür. Emre'ye neden böyle bir şey yaptığını anlamayan aileye Emre sonunda Arda'nın sırrını anlatır. Yıllar önce ona eziyet eden patronuna benzediği için kendisine eziyet ettiğini ve ardından üzerine suç attığını anlatır. 

Hüseyin yeni arkadaşı Minik ile kahveye takılmaya başlar. Ancak Minik onun hayal ettiği gibi bir değildir. Dev gibi cüssesine rağmen kavgadan hoşlanmayan kitap okuyan konuşarak her şeyi halletmeye çalışan biridir. Mahalleyi koruma kollama diye bir iş edinirler. Şükrü ile bu konuda neredeyse yarışırlar. Aşağı mahalleden adamlar mahallenin takımını maça çıkmaması için tehdit eder. Hüseyin karşı tarafın adamına kafa atar. Maç sonrası adamlar Hüseyin ve Minik'e tuzak kurar. Onları evire çevire döverken Şükrü; kahveden adamlarla gelip Hüseyinleri kurtarır. 

Yaz kampından dönen Zeynep'i Meltem hafta sonları resim, keman, yüzme kurslarına yazdırıp götürüp getirir. Zeynep kursta öğrendikleriyle ev halkını oldukça yorar. 
Tolga'nın annesi oğlunu İrem'den ayırmayı başarmış; kutlama için ofise çikolata bile yollamıştır. Ancak Haluk ikilinin arasını düzeltir. 

Meltem ise yeni dünür adayı Sultan hanımın kendisini kıyafet, kuaför, hareketlerine kadar taklit etmesinden çok şikayetçidir. Gönül ile yakın arkadaş olmasını bile kıskanıp ona "Kanka" diye hitap eder. Bu duruma çözüm olarak Gönül'ün aklına Merve'nin "No pişti" uygulaması gelir. Bu uygulamayı iki kadının da indirmesi; Meltem'in kıyafetini yüklemesi; böylece Sultan hanımın kesinlikle ele güne karşı aynısını giyemeyeceğini söyler. Ancak iki ailenin gittiği bir davete kadın birebir aynısını giyerek bu tezi de çürütür.

Merve ve Orçun yeni taşınan Özlem ve Sertaçlarda fazla zaman geçirmeye başlar. Çocukların kendilerine gelmesi için neredeyse her istediklerini yaptıkları için çocuklar da bunu kullanmaya başlar. Sebze yemeği yeme günlerinde iki çocuk Özlemlerdeki kızarmış patates, tavuk, makarna menüsüne özenince eve ellerinde bu yemeklerle gelen Özlemlerle Gönül arasında gerginlik olur. Neyse ki Gönül ve Tuna çocuklarla konuşup Özlemlerin taşınması durumunu su istimal edip kullandıklarını kabul ettirir ve barışırlar. 

Dolandırıcılık suçundan aklanan Emre'nin Simay'ı istemeyle ilgili önündeki tek engel işsizliğidir. Emre ve Veto iş görüşmeleri iş başvurularıyla ilgili bilgi birikimleriyle bir e ticaret işi yapmaya, bir uygulama yazmaya karar verirler. Emre bir arkadaşından yardım ister ve hazırlıklara başlar. Simay'ın anne babası da bunun üzerine "kızımızı gelip isteyebilirsiniz" der


Hiç yorum yok:
Write comments