20.09.2018

Çocuklar Duymasın 49. bölüm özet: Emre'ye kız istemeye gidiliyor

Simay'ı istemeye 2 gün sonra gideceklerdir. Haluk ve Meltem istemeye çekirdek aile olarak gitmeyi planlarken Tuna ve Gönül de gitme planları yapar; hatta ne giyeceklerini bile planlarlar. Özlem ve Sertaç da Haluk onların nikah şahidi olduğu, tatile beraber gittikleri ve kapı komşusu oldukları için gitmeleri gerektiğini düşünür. İki taraf önce tartışır sonra anlaşmak zorunda kalırlar. Şirketten Tolga, İrem, İsmail bey de gelince otobüs tutarlar.

Şükrü ve Hüseyin tekrar bir araya gelmişlerdir. Hüseyin; Minik'in kalbini kırar. Bütün bölüm boyunca menemenin soğanlı mı soğansız mı olması gerektiği konusunda tartışmalar ve iddialar olur.
Minik ve Hüseyin karşı karşıya gelir. Minik biraz üzülür. Haluk ve Tuna bu konuda tartışırlar. Anket sonuçlanır. Soğanlı menemen kazanır

Emine ve Kadriye anne yemekler menemenin soğanı yüzünden tartışırlar. Aralarındaki ilişki kopma noktasına gelir. Meltem; Kadriye anneyi çağırır. İki kadın barışır ama oraya gelen Sertaç yine ortalığı karıştırır.

Emre ve Veto'nun planladığı site kurulmuştur. Kodlamayı yapan çocuk; güvenlik alt yapısı oluşmadan açmak istemese de Emre 2 gün sonra kız isteyeceği için siteyi hemen açmak ister. Güvenlik olmadan açarlarsa sitenin hacklaneceğini düşünmektedir.

Şirkette Tolga ve İrem'in arası hala kötüdür. İrem Tolga'ya sosyal medyada ondan özür dilerse affedeceğini söyler. Tolga paylaşım yapar; İrem affeder ama annesi kızar. İsmail bey bütün gün telefonla oynayıp işlerini toplantılarını sallar. Telefondaki kadın sesine aşık olduğu anlaşılır.

Simay'ın babası Haluklara gidip bir şey isteyecektir. Emre panik olur ama adamın istediği oldukça farklıdır. Kız isteme merasimi sırasında hiç bir resim çekilmemesini ve paylaşım yapılmamasını ister. Tuna bu duruma çok kızar ve üzülür. Kabul etmek istemez. Sertaç da Tuna tarafında konuşunca Simay'ın babası adama kafa atar.

Ardiyede buldukları eşyalar arasında Haluk'un aşk mektuplarını bulurlar ama Meltem okumaz. Haluk eşyaların çoğuyla vedalaşamaz. Mektupları Haluk'a sorduğunda çocukluk aşkına yazdığını söyler

Yağlı güreşler için ödül büyük olunca Hüseyin; Kemal amcanın yardımıyla idman yapmaya başlar. Ertesi gün yarışma başlar. Yarı finalde karşısına Minik çıkar. Dizi bu ya Hüseyin kazanır ama yanlış hareket yüzünden diskalifiye olunca Minik kazanır. Minik kazandığı parayı mahalledeki ihtiyaç sahiplerine dağıtır.

Tuna o kadar çok paylaşım yapar ki Meltem onu takibi bırakır. Tuna bunu fark edince çok üzülür. Meltem o kadar paylaşım yapmayacağına söz verince Meltem tekrar Tuna'yı takibe alır

Uygulamaları daha piyasaya çıkmadan bir yatırımcı 100 bin verip projeyi satın almak ister. Herkes çok sevinir ama Emre bunu istemez. Ailesine sorma karşılığında "Tamam" derler. Anne babası ilk başta sevinse de oğullarına destek verirler.

Hiç yorum yok:
Write comments