20.09.2018

Nefes Nefese 7. bölüm özet. Evdeki hain Muhittin mi

Star da yayınlanan Nefes Nefese dizisinde Ayaz kızın yalan söylediğini öğrenmesinden korkmakta; bu konuyla ilgili rüya görüp Feride ile konuşur. Rüya'yı Berlin'e dönmeye ikna etmeye çalışmasını ister. Feride Ayaz ile konuşurken Gıybet hala konuşmayı duyar ve şüphelenip sorular sorar. Rüya da annesine geçmişle ilgili sorular sorar

Yusuf cd.yi izler ve muhbiri görür ama kimseye belli etmez. Mercan da cd.de ki görüntüleri merak edip odayı araştırır. Odadan bir cd alır. Kömürlükte gizlice izleyecek iken Salih gelir. İzlesek mi izlemesek mi derken başka biri gelir. Bunlar saklanınca üzerlerinden ikili kitlenir. Herkesin bu durumdan haberi olur

Alacanların evinde herkes kahvaltıdayken Boran dışarıda silah atar. Bütün erkekler dışarı çıkınca komutan dediği kişiyle Boran restleşir. Komutanı gitmeleri konusunda Boran'ı ikna eder. Sahte pasaport için başvurdukları kişi onları Atmaca'ya ispiyonlar. Atmaca'nın adamları onların mekanı basar. Zorlukla kurtulurlar.

Selma; Yusuf'un istediği Rüya'nın annesi olduğunu söyleyen kadına ait bilgilere ulaşıp adamı arar. Yusuf ve Selma; anne ile ilgili konuşurlar. Anne diye ortaya çıkan kadının dolandırıcılık geçmişi varmış ve Selma; kadına inanmadığını söyler.

Yusuf; araştırma yapmaya başlar. İlk önce Feride'nin adresi denilen yere gider. Aynı gün içinde gelip gittiklerini öğrenir. Akşam yemekte kadını Gıybet hala ile sıkıştırırlar. Yusuf emin olmadan kıza fazla bir şey söylemek istemez

Rüya; annesine para lazım olduğunu düşünüp bütün takılarını satar. Berlin'deki arkadaşına da arayıp; cafedeki hissesini ve kolleksiyonunu satmasını söyler. Ayaz; Feride'den ertesi gün kızı söyleyeceği yere getirmesini ister. Takıların parasını kadına verir.

Ayaz ve Sultan çarşıda karşılaşıp konuşurlar. Sultan etkilenip uyuyamaz. Rüya da uyuyamayınca dertleşirler. Ayaz da karşılaşmadan etkilenip kızının doğum anını düşünür.
Salih Mercan'ı öper ama kız unutmak istediğini söyler

Ertesi gün Feride'nin ısrarıyla anne kız gezmesine çıkarlar. Rüya; kadına geçmişle ilgili sorular sorar. Ayaz bey gelir ve kadının bir yalancı olduğunu söyler. Kadını kovarken o sırada oradan geçen Boran olaya karışır. Kızı kurtarmak için komutanını vurur. Boran'ı eve bodruma kapatırlar. Boran o an Yasemin diye bildiği kızın patronun kızı olduğunu öğrenir ama inanmak istemez.

Yusuf; Muhittin ile hainlik meselesini konuşur. Muhittin yolun sonuna geldiğini anlar. Evdekiler etkinlik olsun diye Azat'ın sünnet cd.sini seyretmeye karar verirler ama çocuklar yanlışlıkla hainin olduğu cd.yi getirirler. Tüm aile görüntüyü seyreder. Muhittin'in üzerine karısı ve kaynanası gelir. Adam utanç içinde Şakir ağanın elini öper ve evi terk eder.

Yusuf; Selma ile Yalçın diye birisini bulup konuşturur. Feride'nin eski kocası olan bu adamla konuştuklarında kadının çocuğu olmadığını ve olmayacağını öğrenir. Rüya babasıyla gider. Yusuf kızı arar ama kız açmayınca eve gider. Ayaz bey ile konuşur. Kızla görüşmek ister ama Ayaz izin vermez. Tam dönecekken anne kumpasını yapanları orada görüp onlarında işin içinde olduğunu anlar. Ayaz bey ile anladığını belirten bir konuşma yaparken Rüya gelir

Ayaz bey; kendi canını kurtardığı için canını bağışlar ama komutanını öldürmesi karşılığında.. Komutan lakaplı kişi yaralı hastanededir. Selma ve amiri adamın kendisine gelmesini beklemektedir.






Hiç yorum yok:
Write comments