3.09.2018

Gülperi dizisi ilk fragmanı yayınlandı, çok yakında Show TV'de


Show TV'nin yeni dizisi Gülperi ekrana gelmek için gün sayıyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı dizi, etkileyici bir kadın hikayesi. Büyük bir haksızlığa uğramış Gülperi'nin çocuklarını tekrar kazanmak için verdiği mücadeleyi ve bu sırada yaşadıklarını konu alan dizinin çekimleri bütün hızıyla sürüyor.

Yapımcılığını TİMS&B Productions adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazdığı ve Cem Karcı'nın yönettiği Gülperi dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dram ağırlıklı etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin çekimleri Antep'te devam ediyor.

Gülperi'nin başına gelen kötü olaydan sonra bir de eşinin ailesi üç çocuğunun kafasını karıştırmış, annelerine karşı onları zehirlemiştir. O ise bütün zorluklara karşı durarak kendini aklamak ve çocuklarının sevgisini tekrar kazanmak için dimdik duracaktır. Yanında da beklemediği bir desteği olacaktır, avukat Kadir. Dizide, iftiraya uğrayan ve çocuklarını tekrar kazanmak için bütün gücüyle savaşan bir anneyi, Gülperi'yi güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, ona bu kötü günlerinde destek olan avukat Kadir'i ise başarılı oyuncu Timuçin Esen canlandırıyor.




Hiç yorum yok:
Write comments