2.09.2018

İstanbullu Gelin yeni sezon fragmanı şaşırttı, ekran karşısında donduk kaldık


Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in üçüncü sezonu merakla beklenirken dizinin geçen gün yayınlanan yeni sezon tanıtım fragmanı büyük heyecan ve şaşkınlık yarattı. Fragmanda Boranlar, hep birlikteler, mutlular; tanıtım boyunca, Faruk ve Süreyya'nın kızları Yaz'ın büyümesini izliyoruz.

Mutlu bir aile tablosu içinde büyüyen kız, "Hayatta bildiğim ne varsa ondan öğrendim. aile olmayı, birlikte olmayı, zenginliğin parayla değil sevgiyle ölçüldüğüü, eşya değil insan biriktirmeyi, kalp kırmayı değil ama onarmayı, ağız dolusu gülmeyi, katıla katıla ağlamayı, yaşamayı ondan öğrendim. Annemden, Süreyya'dan" diye anlatıyor güzel güzel. Ve birden "Babaannemi kendi elleriyle öldüren Süreyya'dan" diye devam ediyor. ve biz izleyiciler donup kalıyoruz. Nasıl yani, Esma Hanım ölüyor mu, onu Süreyya mı öldürüyor? Nasıl oluyor bu. Şok şok!

"Şimdi ben bu bildiklerimi nereye koyayım" diye soruyor Yaz... Ve bizler şaşkınız, ne diyeceğimizi bilemiyoruz.


Büyümüş kocaman bir genç kız olmuş Yaz ve başarılı genç oyuncu Ahsen Eroğlu tarafından canlandırılıyor. Ahsen Eroğlu'nu çoğumuz, İki sezon önce yine Star TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Anne dizisinde Cansu Dere'nin canlandırdığı Zeynep'in kardeşi Duru olarak tanımıştık.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştıkları, diğer önemli rollerde İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Dilara AksüyekGüven Murat Akpınar, Neslihan Arslan, Neslihan Yeldan ve Pelinsu Pir gibi güçlü isimleri izlediğimiz İstanbullu Gelin'e yeni sezonda üç yeni isim daha katıldı. Yaz rolüyle diziye dahil olan Ahsen Eroğlu'nun yanısıra, Esma Hanım'ın görümcesi Ülfet olarak usta oyuncu Meral Çetinkaya ve onun yardımcısı Güneş Köksal rolüyle de sevilen oyuncu Nihal Yalçın karşımızda olacak. İstanbullu Gelin, Eylül ayında 3. sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Şimdilik hangi hafta başlayacağını bilmiyoruz, ama merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:
Write comments