2.09.2018

Keşke Hiç Büyümeseydik 9 Eylül Pazar akşamı Show TV'de başlıyor


Show TV'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Keşke Hiç Büyümeseydik yayın tarihi ve günü belli oldu. Başrollerini Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu ve Yeliz Kuvancı'nın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İrfan Kangı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar, Serkan Özel ve Kevork Türker gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Birol Güven ve Eray Yasin Işık'ın yazdığı, Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönettiği aile dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik, 9 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor.

Usta oyuncu Sadri Alışık'ın kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Sadri Alışık da dizinin kadrosunda yer alıyor. Babası Kerem Alışık, annesi Sibel Turnagöl ve babaannesi Çolpan İlhan olan genç Sadri Alışık, da ailesinin izinden gitti ve oyunculuk eğitimi aldı. Üniversite eğitiminden sonra da ailesinin tiyatrosunda tecrübe kazanan ve Keşke Hiç Büyümeseydik ile ilk dizi deneyimini yaşayan Alışık, Ege Aydan'ın canlandırdığı Hulusi karakterinin torunu Hulusi JR rolünde karşımızda olacak.

Dizinin konusuna gelince, üç kardeş Serpil, Sadık ve Ufuk, zamanla birbirlerinden uzaklaşmışlardır, anenlerinin ölümünden sonra baba Hulusi de son yıllarını evinde yalnız geçirmiş ve kalp krizi sonucu ölmüştür. Babalarının ölümüyle geçmiş ile yüzleşen kardeşler, birleriyle barışabilecekler mi, babalarının hayalini gerçekleştirmek isteyen Serpil, aileyi tekrar bir araya getirebilecek mi? İzleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:
Write comments