21.09.2018

Kadın dizisi yeni sezon tarihi belli oldu, 2 Ekim Salı akşamı başlıyor


Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kadın'ın yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Başrollerini Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya'nın paylaştıkları dizi, 2 Ekim Salı akşamı 33. bölümüyle 2. sezonunda izleyiciyle buluşuyor.

Sezon finalinde çok heyecanlı bir yerde kalan hikayenin ne yöne doğru gideceği izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Enver, ölümle burun burunaydı, kurtulacak mı? Doruk Sarp'ı gördü ve baba diye seslendi; ne olacak her şey ortaya çıkacak mı?

Kadın dizisinin yayınlanan iki fragmanı da zaten merak içindeki izleyicileri iyice heyecanlandırdı. İlk fragmanda Sarp elinde kürekle mezarlıkta yürüyor ve gidip ailesinin mezarını kazıyor. Acaba bu gerçek mi, rüya falan mı?



İkinci fragman heyecanı daha da artıracak cinsten. Doruk kantinde oturan ailesinin yanına geliyor ve babasını gördüğünü söylüyor. Nisan ile Doruk gidip bahçede babalarını aramaya karar veriyorlar. Bahar da peşlerinden gidiyor.



Bakalım neler olacak? Sarp Bahar ve çocukların yaşadıklarını ne zaman öğrenecek? Bahar ve Arif'in arasında yeni başlayan yakınlaşma, bu durumdan nasıl etkilenecek? Bu ve bunu gibi bir sürü soru var kafamızda. İzleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:
Write comments