21.09.2018

Meleklerin Aşkı 11.bölüm (Final) özet. Mutlu son

Show da yayınlanan Meleklerin aşkı bu bölümü ile final yapıyor. Çekilmez ailesi geçen bölüm sonunda kalpazan bir çete liderinin eline düşmüştü. Biraz tehdit ve biraz da para teklifi ile ne yaptığını bilmeden sahte dövizlerle yakalanmışlardı. Basın ve polisler onları emniyete götürür. Çekilmezler sorguya alınır.

Melek ve Yağmur piknikte romantik anlar yaşarken babasından telefon gelir ve bütün Çekilmezlerin tutuklandığı haberini alırlar. Piknikte Sercan ile Bezirgan arasında Mehtap yüzünden gerginlik olur. Çekilmezlerin haberi alınınca apar topar pikniği yarım bırakıp dönerler.

Necmettin bütün suçu üzerine alıp karısının serbest kalmasını sağlar. Necmettin'in bir sonraki duruşmaya kadar tutuklu kalmasına karar verilir. Bütün aile çok üzgündür. Yağmur; çocukları dik durmaları ve okula gitmeleri ile ilgili ikna eder. Şirin; çiftliğe gitmek isteyince yardıma giden Yağmur'a katılırlar. Yağmur kızın önceki ilişkilerini sorgulayıp kıskanır

Necmettin çiftliğindeki yardımcısına karısını takip edip resim çekmesini emreder. Teoman ise Melike'yi Polenezköy'deki bir eğitime gitmeye ikna etmeye çalışır. Bu eğitimi alırlarsa hasta sayılarını ikiye katlayacakları için Melike kabul eder. Yardımcısı Memnun dişçiye gider ve
2 gün 2 gece tatil yapacaklarını duyup içerideki Necmettin'e söyleyince olay çıkarır

Rukiye kıskançlık krizine girip Ekrem'i basacağını düşünüp çiftliğe gidip olay çıkarır. Rukiye'nin bu nedensiz kıskançlığı kadının hala kendisini sevdiğini ispatlar; eski karı kocanın araları yumuşar.

Oya ve Kaya kendilerini kötü hisseder; Yağmur ve Melek eve geldiklerinde ikizleri bulamayınca Şirin onları "Cehennemin Dibi" diye bir mekana götürür. İkizleri bulacaklarını düşünerek oraya giderler ve onları bulup eve getirirler.

Yağmur Melek'in sınava girdiğinde Avrupa da master yapabileceğini öğrenip kıza biraz küser.

Melike Teoman ile eğitim için tatile çıkar. Necmettin ceza evinde üzgündür ve sürekli ağlar. Koğuş ağasını kızdırıp dövdürtür. Necmettin'i hastaneye kaldırırlar. Necmettin oradan kaçar. çiftliğe gider; oradan da karısını bulmak için yola düşer. Çeşitli kılıklara girerek eğitimin verildiği otele sızar. Teoman'ın odasını bulup olay çıkarır ama adamın yanında başkası vardır. Karısını Teoman'la görmeyen Necmettin; gönül rahatlığıyla tekrar içeri girer.

Sercan Mehtap'ı arar ve ertesi gün buluşmak için sözleşirler. Planı doğa için yapılacak bir açık arttırmaya katılıp hayvanlar için bağış yapmaktır. Deniz eve döner. Ardından da açık arttırmaya gelir. Melek ve Yağmur'un sevgili olmadıklarını düşünmektedir. Bezirgan ve Sercan açık arttırmada kapışırlar. Bağış miktarı çok yükselir.

Denek hayvanlarını kurtarmak için operasyon düzenlerler. Sercan onları tavuk çiftliğine götürüp tavukları özgür bırakmak isterler ama tavuklar çıkmaz. Polisler gelip onları tutuklar.

18 Ay sonra Necmettin hapishaneden çıkıp eve gelir. Rukiye ve Ekrem'in kucağında bebek görür. Rukiye ona şaka yapıp "Melike'nin çocuğu" der. Kalpten gitmeden gerçeği öğrenir. yağmur ve Melek evlenmiş; bir çocukları olmuştur. İkinci bebek haberi ile daha da sevinirler



Hiç yorum yok:
Write comments