6.11.2018

Bekleyiş bitti Diriliş Ertuğrul yeni sezonuyla 7 Kasım Çarşamba başlıyor


TRT'nin dört sezondur ekranlarda fırtına estiren reyting rekortmeni dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu sonunda başlıyor. Ertuğrul Gazi rolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı dizi, 7 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını ve senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, Metin Günay'ın yönettiği, Diriliş Ertuğrul 122. bölümüyle 5. sezona büyük yeniliklerle başlıyor. Dizide gerek hikaye, gerekse mekan, dekor, kıyafetler olmak üzere herşey değişti, Otağlar, dekorlar ve giyimler değiştirildi.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonda diğer konuların dışında oyuncu kadrosunda da önemli değişiklikler yaşandı. Dizinin 5. sezonunda kadroya Hande Soral, İlker Aksum, Kimya Gökçe Aytaç, Eniz Yıldız, Ünal Silver, Eser Karabil dahil oldu. 6. sezonda da Osman Bey olarak ünlü oyuncu Burak Özçivit hikayeye katılacak.

Yurt dışında 65'ten fazla ülkede yayınlanan ve beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul yeni sezon tanıtım fragmanları da büyük ilgi gördü.



Yapımcı Mehmet Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Diriliş Ertuğrul'un 6. sezonunda yani 2019-2020 sezonunda Diriliş Osman' konseptiyle izleyicisinin karşısında olacağını ve Osman Gazi rolünü Burak Özçivit'in canlandıracağını söyledi.

7 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 122. bölümde ise 10 yıllık bir zaman atlaması meydana gelecek, Ertuğrul gazi'yi biraz yaşlanmış olarak göreceğiz. Bu arada Kayı obası daha da güçlenecek ve Ertuğrul Gazi Söğüt'e yerleşecek.

Hiç yorum yok:
Write comments