2.11.2018

Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili sosyal medyada olay oldu


Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili 1 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı, diğer önemli rollerde Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun yer aldığı Muhteşem İkili, dikkat çeken tanıtımlarının ardından izleyiciyle buluştuğu ilk bölümüyle AB'de 4.7  reytingle beşinci, ABC1'de 4.6 reytingle altıncı, totalde de 4.3 reytingle yedinci sırada yer aldı. İlk bölüm için ve özellikle de Perşembe günü gibi zor bir gün için oldukça iyi reytingler alan dizi, sosyal medyada çok büyük ilgi gördü.

Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye, Avlu gibi yapımlarla rekabet eden Muhteşem İkili, popüler oyuncuları ve başarılı tanıtımı sayesinde oldukça ses getirdi.

İki de çiftimiz oldu, Özgecan Gürel ve İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Nilüfer ile Barca #NilBar ve Kerem Bürsin ile Öykü Karayel'in canlandırdığı Yağmur ve Mustafa Kerim Can yani #yağcan.

Yapılan yorumların çoğunda, ilk bölümün bol aksiyonlu ve keyifli olduğu, oyuncuların sevildiği, karakterlerin başarılı bulunduğu ifade edildi. Karakterler arasındaki çekişmelerin, akrşılıklı sahnelerdeki didişmelerin eğlenceli bulunduğu, kovalamacalı aksiyon sahneleri sayesinde hikayenin oldukça sürükleyici bulunduğu da yapılan yorumlar arasında.

Bizler de çok emek verildiği ve özenildiği belli olan, ilk bölümüyle de oldukça beğenilen Muhteşem İkili'ye, gittikçe daha da artan reytingler ve uzun bir yayın hayatı diliyoruz...

Hiç yorum yok:
Write comments