5.11.2018

Kızım 7. bölümde doktor sonunda Öykü'yü buldu


TV8'in sevilen dizisi Kızım geçen bölümde Demir Asu'yu görmüştü, peşinden koştu, taksiye binip gitti kadın. Cemal, Demir ile Uğur'u mahvetme planında adım adım ilerliyor. Uğur dolandırıldığını gizlemeye çalıştı ama arkadaşı dükkanı sordu, kaçamak cevap vere vere nereye kadar. Sonunda olan biteni öğrendi Demir. Gidip birinden yardım ettiler. O da, sizi dolandıranı nereden bulayım, ben size yeni bir iş verebilirim" dedi. Demir önce karşı çıktı, "Biz bıraktık o işleri" dedi. Ama sonra mecbur kaldı kabul etti, "Son kez" dedi. Ama sonra gördük ki, o adamı da Cemal ayarlamış, Demir ve Uğur'un başını belaya sokmak için.

Diğer yandan da Asu'yu ikna etmeye çalışıyor, Öykü'yü de onun elinden al" diye. "Ben çocuk bakamam" dedi Asu. "Al yurda bırak istersen, ama yeter ki Demir'e o acıyı tattır dedi. Çok acımasız Cemal.

Öykü okulda düştü, öğretmeni çok endişelendi ama çocuk hiçbir şey olmadığı konusunda ısrar etti. Babasından gizlemekte kararlı, öğrenirse beni bırakır diye düşünüyor.

Bu arada Demir arkadaşının doğum gününe gitmek isteyen Öykü'yü kıramadı, zaten o son işi de bunu için kabul etti. Parayı alıp gidip Candan'la Öykü için alışveriş yaptılar. Öykü çok mutlu oldu.

Ama doğum günü partisinde, o huysuz kızın annesi Demir'e kötü davrandı, "Bakamıyorsanız, yurda bırakın" dedi. Demir de kadına kızdı bağırdı, Öykü'yü alıp çıktı. Öykü, Demir'in söylediklerinden çok etkilendi, ilk defa "Baba" dedi ona. Demir de farkettirmemeye çalışıyor ama, çok bağlandı Öykü'ye.

Candan'ın yurtdışında yaşayan abisi geldi ve borçları olduğunu satılan evin parasına ihtiyacı olduğunu söyledi. Candan da kendine gerkeni alıp çoğunu abisine verdi. bu arada Candan'ın o pansiyona taşınmasına şaşıran abisi gelip Demir'le konuştu. Candan'ın hikayesini kısaca anlattı. "Biz bir aile trajedisi yaşadık. Küçük kardeşimiz Seda'yı kazada kaybettik. Bisiklet sürerken bir araba çarptı ve öldü, Candan da onun yanındaydı, o da daha çocuktu ve kardeşini koruyamadığı için kendisini sorumlu tutu hep" dedi, ve Öyküyü'de kardeşinin yerine koymuş olabileceğini söyledi. Demir çok etkilendi bundan, Candan'a göz kulak oluruz, onu üzecek bir şey yapmayız" dedi.

Öykü'nün hastalığı ile ilgili araştırma yapmak için onu arayan doktor, Murat'ın iş teklifini kabul ederek onnu hastanesinde çalışmaya başladı. Candan'ı daha önce gören adam, bir kez daha hastanede karşılaşınca, Öykü'yle gördüğü günü hatırladı ve hemen küçük kızın babasının telefon numarasını istedi. Doktor Demir'i aradı, o da herhalde hastaneye borcumuz falan kaldı, dedi. Ama bu konuşmayı duyan Öykü doktor'un arama sebebini anladı. Ertesi gün hastaneye giden Öykü, doktor'u şaşkınlığa uğrattı. Hastalığını bildiğini söyleyen Öykü, bunu ababsına söylememsi için doktora yalvardı. "Babamla yeni tanıştık biz, hastalığımı duyarsa çok üzülür" dedi. Demir'in de hastalığını öğrenince onu bırakıp gitmesinden korkuyor aslında çocukcağız.


Hiç yorum yok:
Write comments