4.11.2018

Ufak Tefek Cinayetler 39. bölüm özet. Sarmaşık'ta 2. cinayet işleniyor

Geçen bölüm sonunda gördüğü rüyadan Edip'in katilinin Arzu olduğunu anlamıştık. Cinayetten sonraki hal ve tavırlarından fazla iş kolik oluşundan Emre zaten katilin Arzu olduğunu anlamış. Mehmet'le de bu kadar aldatılmışlığına rağmen tekrar evlenmesinin nedeni sığınma ihtiyacındanmış. Pelin susmasının nedeni zehirle ilgili Arzu'yla ortaklığı imiş. Taylan ve Mehmet ise kendi karıları yaptı zannettiği için susmaktaymış

Arzu kendisini dolma sarmaya verir. Sonra da Oya'ya gidip eski günlerinden bahsederek içeri girer. Oya Arzu'ya katilin Merve olduğunu bildiğini söyler. Arzu hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranır. Pelin'in bilip bilmediğini araştırma işini Arzu üstüne alır. Pelin ile konuştuğunda ondan da Emre'nin işin üzerine gittiğini ilgilenir.

Arzu; Burcu ile karşılaşır. Arzu ona Emre'nin Pelin'le kendisine boynuz taktığını bildiğini ve herkese söyleyeceğini söyler. Arkasından ev işi yapmaya başlar. Oya Merve'den şüpheleniyorsa suçu onun üzerine atması gerektiğine karar verir. Ama Emre'ye ne yapacağına karar veremeyip takip eder

Oya Serhan'a Edip'in katilinin Merve olduğunu söyler. Mahallenin kadınları toplanıp Oya'ya gelir. Hastaneye gittiğinde de bir sürü Aksak taraftarı gelip onda muayene olup onunla tanışmak ister

Taylan Mehmet'e gidip "Hangisi yaptı bunu sence? Seninki mi benimki mi? Yada Merve mi?" diye sorar. En sonunda bu belirsizlikten bunalıp kimin yaptığını öğrenmek için ikisi de karısına baskı yapar. Arzu sonunda kendisinin katil olduğunu itiraf eder. Pelin de sonunda Arzu'nun yaptığını söyler. Mehmet şoke olur ama aniden aklına Taylan'ın da çözülmek üzere olduğu gelir.

Kemal komiser Serhan ile Merve hakkında konuşmaya gider. Komiser Kemal; Taylan'ı konuşturamayınca Oya'dan yardım ister. Taylan'ı konuşturmasını söylediklerini telefona kaydetmesini ister. Oya "Tamam" der.

Pelin Emre'ye gidip Burcu'nın onları duyduğunu ve Onların Sarmaşıktan gitmelerini istediğini söyler. Emre Burcu'yla konuşup olayı halleder.

Burcu; Pelin'e gidip "Arzu'ya niye söyledin; şimdi herkese yayıcam" diyor diyerek hesap sorar. Arzu'yu susturmaları gerektiği konusunda hem fikir olurlar.

Arzu Taylan'la konuşmak için golf klubüne gidip adamla emniyete gitmesiyle ilgili konuşur. Adamı tenha bir yerde tehdit eder. Taylan'ı uçurumdan itmek üzereyken Emre yetişip kurtarır. Taylan sonra Mehmet'e gidip olanları anlatıp "Karını benim üstümden al" diye bağırır.

Nilay ise okulda suç ortağıyla okulda kameraları boyayıp güvenlik görüntülerini silmeye çalışırken zaman geçer. Yakalanmamak için bilgisayarı çalarken yakalanır. Mehmet okula gelir. Müdür; Mehmet'e kızının disiplin kuruluna gönderilmesi; 1 ay okuldan uzaklaştırma ve elbette polise haber vermek zorunda olduklarını söylerler.

Oya o akşam Taylan'a gidip biraz dertleşelim diyip adamı içmeye götürür. Taylan epey bir içtikten sonra katilin Arzu olduğunu söyler. O akşam Pelin de Oya da Arzu'yu öldürme planları yapar. Arzu da Emre'yi öldürmeyi planlayarak adamın peşine düşer. Tam Emre'nin üzerine arabasını sürerken başka bir araba gelip ona çarpar. Arzu'nun bulunduğu araba taklalar atıp devrilir. Arzu ölür















Hiç yorum yok:
Write comments