21.12.2018

Avlu Dizisi 25. bölüm özet. Azra ve Deniz savaşları başlıyor mu

Duşların olduğu kısımda Özge'nin banyo yapması için kızla bekleyen Deniz'e Kudret silah doğrultur. Karşılıklı söz düellolarının ardından itiş kakış olur. Özge sahneyi görüp korkarken oralarda olan Murat yine araya girerek Deniz'i kurtarır. Murat yaralanır. Kurşun sıyırıp geçmiştir. Bu durumun ortaya çıkması ile görevinden alınacağı kesin olan Zerrin hemen olay yerini temizletip mermi kovanlarını toplatır. Bir tanesi duvara saplı olduğu için fark edilmeyerek kalır

Bütün memurlara bu olayın üstünü örtmelerini emreder. Murat'lada pazarlığa oturur. Hastaneye gitmemesi şikayetçi olmaması karşılığında tüm disiplin tutanaklarını yırtar. İşleme koyulmuşları da geri çeker. Bu sayede Murat işine devam edebilecektir. Deniz de bu yüzden sessiz kalmaya razı olur. Kudret'i hücreye atmaz ama odasından dışarı çıkmama cezası verir. Azraların bölümdekiler Deniz için endişe eder. özge'ye de sakinleştirici verip konuşmaması tembihlenir.

Melis ertesi gün Naciye ve kızıyla konuşup onları buluşturur. Melis'in silah sesinden haberdar olur. Ama Murat dahil herkes jandarmaların nöbet değişimi sırasında kaza ile ateş alan bir silah olduğunu söyler. Oktay saklamayı kabul etmez ama Zerrin; adama onun dikkatsizliği yüzünden cezaevine silah sokulduğu anın görüntüleri gösterip susturur.

Kudret bir süre rahat durmak için Deniz'in değil Özge'nin peşine düşmeye karar verir. Bu arada uyuşturucu satışını da keser. Özge kusmaya başladığında etraftakiler de Deniz de kızın hamile olduğunu anlar. Özge kimseye söylememesini ister.

Azra annesini aradığında yeni bir tedavi yöntemi olduğunu ama parasının fazla olduğunu öğrenir. Deniz de bunu duyunca Hakan'la ortak bir arsalarını satabileceklerini düşünüp avukatıyla konuşur. Azra ise uyuşturucu satıp parayı bulmayı sonra da bir daha yapmamayı düşünür. Hasret ve Heves'le konuşur. Diğerlerini bu olaydan uzak tutar. Müşteri listesi hazırlarlar.

Hasret'in kız kardeşi Aysel içeri mal sokar. Heves'in doğum gününü bahane edip avluda pasta kesip arada uyuşturucu satışını yaparlar. Tuvaletlerde uyuşturucu artıklarını bulan gardiyanlar Kudret'ten şüphelenir. Kudret bunu duyunca hemen Zerrin'e gidip "Bana satma dedin başkasına mı sattırıyorsun?" diye kafa tutar.

Kudret Özge'nin hamile olduğunu bilmeden yanındaki iki kızı onu bıçaklamaya yollar. Tam o sırada diğer koğuştan birileri Kudret'e "Hayırlı olsun" için gelince babaanne olacağını öğrenen Kudret koridorlarda koşup gönderdiği kızların ismini haykırmaya başlar. Deniz de Özge'nin nerede olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Kudret'in koşmaya çalışması ile Zerrin de ekiplerini oraya yollar. Özge'ye ilk darbeden sonra Deniz ardından Kudret yetişerek kurtarır. Neyse ki kızın da bebeğin de durumu iyidir.

Azralar o paranın yetmeyeceğini düşünüp daha fazla mal satmak ister. Ama içeri nasıl sokacağını bilemezler iken Hüseyin'in Antep'ten getireceği salça ve biberlerin içine koymayı akıl ederler. Deniz durumu fark edip onlardan önce gidip uyuşturucuyu alır ve tuvalete döker. Azra Deniz'in peşinden gider. Zerrin de Azra'nın peşinden içeri girer. Sifona basarken son anda gelir.

Zerrin ikisini sorguya çeker ama inkar ederler. Koğuşa döndüklerinde Deniz Azra'ya uyuşturucu satmana izin vermem derken ağız dalaşı yaparlar. Taraftarları tuttukları kişinin arkasına geçer. Deniz o an arkasında başkalarının olduğu ve artık bir taraf olduğunu fark eder. Azra'nın ise gücü bölünmüştür. İki yakın arkadaş artık iki rakip mi olacaklar acaba? Bekleyip görelim

Hiç yorum yok:
Write comments