9.12.2018

Erkenci Kuş 23. bölüm özet. Can ve Sanem tekrar sevgili oluyor

Lansman gecesi yaşanan bütün aksiliklere rağmen güzel geçer. Tuvalet penceresine sıkışan Sanem'i kurtararak Can; arkadaş kalmaya daha fazla dayanamaz ve kızı öper. Artık sevgilidirler. Can daha sonra düzenlenen partiye mazeret bildirip gitmez; Sanem'i eve bırakır. Emre de Leyla'yı eve bırakır. Sanem ve Can'dan sonra bu çiftte de yakınlaşmalar olur. 

Ancak Aylin; Emre'yi Leyla ile ilgili tehdit edince Emre kıza iş yerinde uzak davranır. Bu durum Leyla'nın kafasına takılır ve gün sonunda gidip Emre'ye nedenini sorarken kendi hislerini söyler. Emre de kendisini tutamayıp kızı öper.

Lansman gecesi Aylin; Deren'e Can ve Sanem'in sevgili oldukları; yakında da onun yerine geçeceğini söyler. Deren buna pek ihtimal vermese de ertesi gün şirkette Can; Sanem'i stajyer metin yazarlığından metin yazarlığına terfi ettirince Deren'in kafasında acabalar dönmeye başlar. Güliz ve Ceycey'i sıkıştırıp laf almak ister ama baarılı olamaz. Şirkette diğer insanlar da benzer şekilde dedikodular üretince Sanem; ilişkilerini daha da saklamak gereği duyar.

Osman rol aldığı dizinin set olarak kullanması gereken mahalle için kendi mahallesini önerir. Yönetmen çok beğenir. Set kurulur ama Muzaffer ve mahalle sakinleri yüzünden çekim sürekli bölünür. 

Sanem ve Can gündür bir ara evde buluşup film seyreder. Şirketten defalarca kez aranmalarına rağmen telefonlarını duymazlar. Can ve Sanem'in aynı anda ortadan kaybolması kişilerin dikkatini çeker. Aynı akşam da dağ kulübesinde buluşmak üzere sözleşirler. Sanem; annesine Ayhan'la sinemaya gideceğini söyler. Çift romantik anlar yaşarken Menkibe'nin yatak odasına kadar hırsız girer. Kadın çok korkup mahalleyi ayağa kaldırır. Sanem'i sormaya başlayınca Leyla, Osman ve Ayhan; kızı ve Can'ı arar ama ulaşamaz. Leyla Emre'yi arayıp durumun aciliyetini söyleyince adam gidip çifti uyarır. Sanem eve döner. Her şey sakinleşir

Mahallede de dedikodu kazanı kaynamaya başlamıştır. Lansman gecesi geç saatte Can Sanem'i Emre Leyla'yı eve ayrı ayrı bırakır. Hırsızın ortaya çıktığı gece Can Sanem'i geç saatte eve bırakır. Aysun başta olmak üzere dedikodu şiddetlenir. Menkibe ne kadar kızının Ayhan'la olduğunu söylese de laflar bu kez Nihat babanın kulağına gider.

Aylin iş yerine gidemeyince havadisleri öğrenmek için Emre'yi sıkıştırır. Emre'nin anlattığı şeyler arasından kadın sadece Sanem ve Can'ın birlikteliklerinden anne babasının haberi olmadığını duyar. Eğer anne baba bu olayı duyarsa Sanem'e onu işten bile alabilecek kadar kızacaklarının üzerine odaklanır. Emre'nin bir şey yapamamasını söylemesine rağmen ikiliyi iş çıkışı takip edip yakınkenki fotoğraflarını çeker. 

Hiç yorum yok:
Write comments