8.12.2018

Muhteşem İkili 6. bölüm özet. Mkc ve Barca beraber operasyonda

Kendisini içeri atan hakim ve savcıyı çıkar çıkmaz öldüren Fişek Ekrem'in mahallesine giren ikilimiz ordan birisini yakalayıp sorgular. Ondan Ekrem'in kızını evlendireceğini ve silahla masraflar için öğlen saatlerinde postaneyi soyacağını öğrenir. Şöförü Barca yakalar. Mkc kasacı rolünde içeri girer ve çatışmada vurulur. Çelik yeleği olduğu için kurtulur.

Mkc hala kızgın olduğu Volkan'a ters davranmakta; onun yerine gelen Asiye'ye görevler vermektedir. Yüksel amir ikiliyi beraber çalışmaya ikna etmek için Mkc'ye 1 yıl dayanırsa beyin olacağını, Barca'ya 1 yılın sonunda artık ortaksız çalışacağı sözünü verir.

Yasemin Nilüfer'e gidip Barca'ya ilanı aşk etme planlarını anlatır. Yüksel müdür Mkc'den Yasemin'in aşık olduğu kişiyi bulmasını ister. Yağmur Nilüfer'e gider; dertleşirler. Feridun babada oğluna yeniden sevmesi, evlenmesi, torun yapması için ısrar eder.

Mkc geçen bölüm eski karısını Barbaros ile date de restaurantta bulmuş; ortalığı kaldırmıştı. Yağmur'a bu yaptığı yüzünden küsen Mkc bütün bölüm kadından uzak durup trip atar. Ancak kendisi de mutsuzdur. Bu arada akşam Nilüfer; Barcalara lüfer yapar. Yasemin; Barca'yı görüntülü aradığında Nilüfer'i orada gören kız bozulur ve aramayı kapatır

Barca; Yasemin ile ilgili şeyi sezer. Ertesi gün Nilüfer'in dükkanında gördüğü Yasemin'e abisi olduğunu, onu kardeşi gibi gördüğünü anlatır. Yasemin'e onun düğününde halay çekeceğini söyler. Yasemin buna bozulur. Eve döndüğünde morali bozulur.

Kaan; anne babasının arasının bozuk olduğunu anlar ve babasıyla hamburger yedikleri yerden kaçar. Otobüsle Fener'e Feridun babanın gider. Herkes çocuğu ararken bu haber gelir ve rahatlarlar. O gece anne babası Kaan'ın gönlünü yapmak için dans eder. Herkes dağılınca Barca da Mkc de iş yerlerine ayrı ayrı gider. Koltukta uyurlar. Uyandıklarında ofise bir kadın gelmiştir. Kadının kolyesinde hep bahsedilen "Ahsen" yazmaktadır.

Hiç yorum yok:
Write comments