30.12.2018

Erkenci Kuş 26. bölüm özet. Divit kardeşlerin annesi geliyor

Fabri Can'ı kışkırtıp kendisine saldırmasına sebep olur. Sonra da Aylin'le yaptığı plan gereği adamı şikayet eder. Şirkete gelen polisler ifadesini vermesi için Can'ı götürür. Sanem çok üzülür. Fabri'nin adama atfettiği suçlar çok fazla olduğu için ve darp raporunu bekledikleri için Can'ı bırakmazlar. Can geceyi nezarette geçirir. Olay gazetelere ve internete düşer. Mahallede ve ailede de konuşulan bu konuyu yurt dışındaki Emre'nin annesi de duyup arar.

Bütün geceyi pişmanlık içinde geçiren Sanem Fabri'yi arar ve onunla bir anlaşma yapar. Fabri şikayetini geri çekip hisselerini devretmesi karşılığında Sanem de kokusunu ve formülünü verecektir. Fabri sözünü tutup Can'a yönelttiği şikayeti çeker. Hisseleri ise kelime oyunu yapıp Divitlere değil Aylin'e devreder.

Sanki Aylin; Fabri'nin bir açığını yakalayıp adama şantaj yapmış; bunun karşılığında Can'ı kurtarıp hisselerin devrini sağlamış gibi yaparlar. Can da Emre de buna inanmaz. Aylin Emre'ye şirkette kalabilmesi için yine şantaj yapar. Emre'nin yanındayken odaya gelmek üzere olan Leyla'yı görür ve adamı öper. Leyla gördüğü manzara karşısında geri döner böylece Aylin'i itip ona kızan Emre'yi görmez. Aylin bir kez daha emeline ulaşmıştır.

Leyla Emre'nin Aylin ile öpüştüğünü düşünüp adama daha da küser. Hala umut besleyip inandığı için kendisine kızar ve kendisine değer verene değer vermeye karar verir. Osman'ı arar. Bir kaç kez üst üste görüşürler. Onların konuşmalarını duyan Emre kıskanır ve Leyla'yı duyguları geçici olup kendisini hemen unutmakla suçlar. İkili tartışır.

 Sanem parfümü yapıp Fabri'ye verir. Nasıl yaptığını da yazar. Fabri ona bir kağıt imzalatır. Sanem tamamen ondan kurtulduğunu zanneder ama tabi ki böyle olmayacaktır.

Bu arada tüm şirket makyaj markasının sunumu için harıl harıl çalışırlar. Ceyda kozmetik firması ceosunu Fikri Harika ve Fabri arasında bir ilişki olmadığına inandırır. Sanem kampanyayı müşteriye sunar. Çok beğenilince şirkette kutlama yaparlar. Sonra partiyi Can'ın evine taşırlar.

Nihat baba hala kaprisini sürdürürken Mevkibe önce alttan almaya çalışır. Sonrasında ise O da kavgayı ateşleyecek bir tavır içine girer. Kızların barıştırma çabaları sonuçsuz kalır.

Can bütün bölüm Sanem'e evlenme teklifi edecek zaman ayarlamaya çalışır ama kız sürekli aile sorunlarını öne sürünce başarılı olamaz.

Mahallede lüks bir araç arıza yapar. Muzaffer; kadını Mevkibe'nin bakkalına götürür. Zengin kadın o mahalleden yüklü menkul alacağını söyleyince Aysun ve Çakal; bu zengin kadınla yakinen ilgilenir. Kadın kedilerden korkunca mama kablarına tekme atar. Bunu gören Sanem; kadınla fena tartışır. O gece Can'ın evinin kapısı çalar. Kapıyı açan Sanem yine aynı kadını görüp atışmaya devam eder. O sırada Can oraya gelir ve kadına "Anne" der. Sanem şaşkın kalakalır. 


Hiç yorum yok:
Write comments