15.12.2018

İstanbullu Gelin 66. bölüm özet. Esma Garip'ten ayrılıyor

Esma hatun doktorundan alzheimer olduğunu öğrenip şoke olur. Kafasında doktorla konuştuklarıyla konağa geldiğinde 2 hafta sonra evlenmek isteyen Garip'le karşılaşır. Çocukları ise bunu kaldıramayıp tıslarlar. Esma da Garip'e suratlı davranınca adam küsüp gider.

Emir'in olmadığı haberini okul müdürü verir. Herkes telaşlanıp aramaya başlar. Faruk ise en önemli toplantısına bu sebepten gidemez. Süreyya Emir'in kız arkadaşından annesini özlediğini öğrenir. Faruk oğlunu Begüm'ün mezarının başında bulunca çok rahatlar. Süreyya çocukla konuşup olayları ve ortamı sakinleştirir.

Nazif ise yanlışlıkla Esma hanımın yeni hapını içer. Adamın içtiği doz halüsinasyon görmesine sebep olan bir ilaçmış. Kimse sebebini anlayamaz. Esma geldiğinde ilacını içtiğini anlayıp yan etkisi yüzünden olduğunu söyler.

Dilara hastaneye Adem'i görmeye gider. Hastaneden çıkan Adem'in başka bir kadınla gittiğini öğrenir. Sanem; Dilara'nın söylediklerinden kadının Güneş olduğundan şüphelenir. Güneş'in evinde kalan Adem bir bakıcı ve otel odası tutup oradan ayrılır. Fikret onu otelde görmeye gider. Adem Fikret'e kızıp söylenip kovar.

Sanem Güneş'in evine gidip Adem oradamıymış diye anlamak için araştırma yapar. Anladığında da hesap sorar. Adem'e acımamasından girip nasihatten çıkar.

Esma çocukluk arkadaşı bir kadını huzur evinde görmeye gider. Kadın da alzheimerdır. kendisini tanımayıp annesi sanmasından çok etkilenir ve onun gibi olacağını anlayıp daha da korkar. Odasına gittiğinde alzheimer yüzünden unutacağı kişileri bir deftere yazmaya başlar

Faruk ödemeleri varken büyük bir iş görüşmesine gidemeyince gerilip Süreyya'ya ters davranır ama sonra mesaj atıp özür diler. Süreyya geç saatte şirkete gider ve asistanı Deniz'le konuşup laf sokar. Sonra da odasına gidip romantik bir ortam hazırlar. Fakat Faruk toplantı yapmak için müşterileriyle oraya gelir. Süreyya saklanır. Sonra Faruk'a kendisini gösterip adamları göndermesini sağlar.

Garip'e hastalığını söylerse onu bırakmayacağını bildiği için hastalığını söylemeden ondan ayrılması gerektiğini düşünür. Onu da bu hastalığa ve bu duruma mahkum etmek istemez. Garip'le buluşup yine ailesini seçmesi gerektiğini söyleyip adamdan ayılıp yüzüğünü çıkarıp kalkıp gider.










Hiç yorum yok:
Write comments