1.12.2018

Kızım 11. bölüm, Demir kızını kimseye vermeyecek


TV8'in sevilen dizisi Kızım geçen bölümün sonunda Asu Öykü'ye gerçeği söylemişti. Öykü çok ağladı. Demir öfkeden deliye döndü, ortalığı yıktı döktü, Asu'ya bağırdı, "Çocuğu ona vermeyeceğini" söyledi. Demir Öykü'yü sakinleştirdi, onu vermeyeceğine dair söz verdi. Bu arada Öykü, babasının vitamin diye verdiği ilaçları içmeyi unutuyor. Hastalığı ile ilgili unutkanlıklar başladı. Çok akıllı bir çocuk Öykü, hapları almayı unuttuğunda babasının kızgınlığından onların vitamin olmadığını, hastalığı ile ilgili ilaçlar olduğunu anladı

Demir Asu ile ilgili durumu Candan'a da anlattı. O da üzüldü ve endişelendi. Demir evi geçindirmek, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak için inşatta çalışmaya başladı. Alışık olmadığı için başta çok zorlandı. Kendini de sakatladı ama vazgeçmedi. Öykü babasının şöförlük yaptığını zannediyordu. Sakatlıklarıyla ilgili Candan'a gerçeği söylerken babasının inşaatta çalıştığını öğrendi.

Bu arada Uğur, Asu'yu takip edip Cemil ile gittiği avukattan ne işler çevirdiğini öğrenmek istedi ama tabi ki avukat müvekkilinin sırrını anlatmadı. Uğur; okuldaki tiyatro oyununu bahane ederek Öykü'nün öğretmeni Sevgi'yle görüşmenin yolunu buldu. Beraber cafeye gittiler.

Asu'nun babası torununu görmek istedi. Asu mecburen Öykü'yü hastaneye götürdü. Dedesi hemşireye yazdırdığı kısa mektubu Asu görmeden Öykü'ye verdi. Öykü eve gelince kağıdı Demir'e verdi. Dedesi, bütün varlığını Öykü'ye bıraktığını yazmış. Demir anladı, Asu'nun çocuğu neden almak istediğini. Asu'yla buluştu ve ona her şeyi bildiğini anlattı. Çocuğu kesinlikle ona vermeyeceğini söyledi.

Öykü babasına bir mektup yazdı. Okul çıkışı babasını deniz kenarına götürdü ve mektubu verdi, Demir sesli bir şekilde okumaya başladı. Öykü her şeyi yazmış. Babasının onu üzmemek için söylediği bütün yalanları, en son olarak da hastalığı ile ilgili yalanı, ilaçları. Demir çok fena oldu.

Hiç yorum yok:
Write comments