18.01.2019

Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları, 27 Ocak Pazar akşamı başlıyor


Dizilere verilen üç hafta aradan sonra önümüzdeki hafta bütün kanallarda diziler kaldıkları yerden devam edecekler. Devam eden dizilerin yanısıra, final yapan dizilerin yerine yenileri de başlıyor. STAR TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın yayın günü de belli oldu. Dizi, 27 Ocak Pazar akşamı başlıyor
Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu'nun paylaştığı, diğer önemli rollerde Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Altan, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımcısı Gold Film.

Faruk Teber'in yönettiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı dizi, yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çekti.

Bambaşka hayatlar yaşayan iki kardeş Ümran ve Umay'ın yolları, yıllar sonra kesişince, olaylar gelişiyor. Kızkardeşlerin çocukları da olaylara dahil olunca herşey iyice karışık bir hal alıyor.

Kardeş Çocukları, 27 Ocak Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

2 yorum:
Write comments
  1. Bu nasıl dizi böyle kızın çektiği ızdırap psikolojimi bozdu. Bu ızdırap kısa sürsün bak nalet olsun çigerim parçalandı nefesim daraldı. Ne olur kısa sürsün çıkarın oradan.

    YanıtlaSil
  2. Çıkartın o kızı oradan artık psikolojim bozuldu siz de insaf yokmu ciğerim parçalandı ne olur kısa sürsün çıkarın artık.

    YanıtlaSil