23.02.2019

Çarpışma 11.bölüm özet. Kadir'in babası Cansız'mış

Geçen bölüm sonunda Adem tam Kadir'i vuracakken amiri gelip casusu vurur. Ambulansla hastaneye götürürler. Ameliyattan çıkan adama narkozun etkisindeyken sorular sorar. Adem sayıklar gibi Cansız'dan bahseder.

Zeynep Kadir'in annesinin Asiye hanım olduğunu anlar. Selim'den kadının adresine telefonuna ulaşmaya çalışır. Ama ulaşamaz. Cemre'den bilgi toplamasını rica eder.

Kerem ve Cemre çay bahçesinde menemenle kahvaltı yapıp aşk itirafı yaparlar. Şirket önünde onları öpüşüp vedalaşırken gören Demir kıskanır. Kerem motor için istediği tamirhanenin kirasını öğrenir.

Yakup soygun paralarını Veli'ye getirip Adem'i Kadir'in tutukladığını; vurduğunu söyler. Veli; Demir'i arayıp Adem'i bulup avukatlığını üstlenmesini söyler. Adem'in her şeyi bildiğini eğer konuşursa mahvolacaklarını söyler

Asiye hanım ise Veli'nin kendisine neden öyle davrandığını bilemez. Veli yardımcı kadına Asiye hanımın ilaçlarını iki katına çıkarmasını söyler.

Veli Meral'e çiçek içinde para yollayıp bilgi ister. Aylin yemekte Veli ile ilgili konuşunca Kadir şüphelenip Zeynep'e sorular sorar. Zeynep Veli ile görüştüğünü inkar eder.

Kerem ve Cemre akşam yemeğe çıkar. Çok pahalı bir restauranta giderler. Kerem biraz gerilir ve bunu açıkça söyler. Meral eve gelen Cemre'yi Kerem'in yardıma ihtiyacı olduğu ama yardım istemeyecek kadar gururlu olduğunu söyler. Sonra da Demir'i arayıp bu aşkı bitirmeye yardım etmesini ister. Demir kabul edince "Lazım olunca arıycam seni" der.

Kadir karısı ve kızının öldüğü patlamayı araştıran birimin başındaki adamla konuşup belgeleri araştırma iznini alır. Demir hastaneye gittiğinde orada Adem'le konuşmaya çalışan Kadir'le atışır. Adem'in vekaletini alır.

Cansız'ın adamları parayı almaya gelmez. Selim panik olur. Gürcü'yü soyduklarını öğrenmesinden yada adamlarından birinin konuşmasından korkar.

Belma; Cemre'nin doğumuna giren doktora gider. Adam önce kadını içeri alır ama sonra konuyu öğrenince Belma'yı evden atar. "Hayatımı mahvettiniz" der. Belma Demir'i arayıp olanları anlatır

Kadir Zeynep'i takip ettiğinde Veli ile buluştuğunu görür. Zeynep ona Kadir'in anne babası ile ilgili sorular sorar. Sonra da Veli'ye Kadir'in annesine yazdığı mektubu verip onu anneye vermesini ister. Kadir Veli'ye saldırıp adamlarından dayak yer. Eve geldiğinde Zeynep'e yüklenir ama kadın Veli ile neden görüştüğünü ona söylemez.

Veli Kadir'in annesine yazdığı mektubu Asiye hanıma verir. Kadın mektubu okuyup ağlar. Kadir muhbirlerinden bir aktif hücre evinin stadyumdaki patlama ile ilgisi olduğunu öğrenir. Aslında TEM'in de bildiği bu durumu ona söylememelerinin nedeni oraya o gece operasyon düzenleyecekleri içindir. Kadir'in işi bozmasından korktukları için söylememişlerdir.

Kerem'e kaporasını zor denkleştirdiği dükkanın sahibi anahtarı verir. Peşinat ve depozitosunu çalıştıktan sonra vermesini kabul ettiğini söyler. O sırada Demir arar ve yeni tamirhanede buluşurlar. Dükkanın parasını Cemre'nin ödediğini ima edince Kerem'le fena kavga ederler

Kerem dükkan sahibiyle konuşup Cemre'nin depozitoyu ödediğini öğrenir. Sonra da Cemre ile konuşup ayrılır. Selim'e birisi eski karısının resmini yollar. Selim fenalaşır; hastaneye kaldırılır. Belma kıza haber verir. Demir de Selim'e haber verir.

Cansız Veli'ye paranın tesliminin o akşam olacağını söyler. Veli Cansız ile buluşur. Cansız'ın Kadir'in babası olduğunu öğreniriz.

Kadir Kerem'le konuşup o akşam kendisine bir şey olursa Aylin ve Zeynep'i ona emanet eder. Zeynep eşyalarını toplayıp Aylin'le evden çıkar. Kadir tek başına hücre evine baskın yapar. Bombalı saldırıyı Cansız'ın tezgahladığını öğrenir ve onun peşine düşer.





Hiç yorum yok:
Write comments