23.02.2019

Gülperi Dizisi 21.bölüm özet. Gülperi ve Kadir evlenebilecek mi

Geçen bölüm sonunda arabanın hakimiyetini kaybeden Kadir zorlukla arabayı kenara sürer. Arkada saklanmış Can; annesine seslenince çocuğun varlığından haberdar olurlar. Hemen kafasını çarpan çocuğu hastaneye tetkike götürürler. Neyse ki çocuğun bir şeyi yoktur. İkilinin evlenmesini görmek istediği için bindiğini anlarlar. Gelenlere de Kadir ve Gülperi'yi korumak için yalan bile söyler

Kadir arabasının bu şekilde bozulmasından şüphelenir. Servise arabayı götüren Barkın araçla oynandığını öğrenir. Kadir hemen suç duyurusunda bulunur. Eyüp ifade verir ama zaten aracın hiç bir yerinde adamın parmak izine rastlanmadığı için salıverilir. Hasan da babasının aramasından bunu yaptığını düşünüp şüphelenir. Seyit'ten bunu araştırmasını ister. 

Kadir hem kendi hemde Gülperi ve çocuklar için Eyüp'e uzaklaştırma kararı aldırmak ister. Ayrıca onları korumak için bir an önce evlenmeleri gerektiğini düşünür. Gülperi ise fazla acele olduğunu; sürekli başlarına bir şey geldiğini söyler. Uzaklaştırma kararı için de erken olduğunu düşünür.

Fakat sonrasında Kadir'in bir kaç keredir ağzından kaçırdığı yıllar önceye dayanan sırrı öğrenmek için adamı zorlar. Kadir sonunda Eyüp'ü yıllar önce kendisinin mektubunu ona vermesi için Foça'ya lokantaya gönderdiğini ama Eyüp'ün bunları yaptığını söyler. Verdiği her ayrıntı ile taşlar Gülperi'nin kafasında bir bir yerine oturur

Bedriye o gece annesinde kalır. Can ile konuşurken babasının çocuğa şiddet uyguladığını öğrenir. Aynı gün annesine de uyguladığını duymuş olduğu için iyice sarsılır. Annesinin bir kez daha haklı olmasına için için üzülür. Annesine babasının Can'a şiddet uyguladığını söyleyince Gülperi gidip Eyüp'le yüzleşir. Ona çocuklarından uzak durması yönünde tehditler savurur. Kadir'e de gidip uzaklaştırma kararına da ertesi gün evlenmeye de evet dediğini söyler.

Şeyma her zaman gittikleri kuyumcudan Kadir'in tek taş aldığını öğrenir. Artemis'e sorar ama kız öyle bir şey olmadığını söyler. Avukat ortağıyla nikah dairesindeki bir tanıdığından ertesi gün evleneceklerini öğrenir.

Artemis ve Hasan aşk sarhoşudur. Hasan Selen'le konuşup durumu anlatıp kızdan ayrılır. Artemis Hasan'a kek yapar. Artemis Hasan'a annesinden duyduğu evlilik meselesini sorar ama Hasan da güler geçer. İkisi de böyle bir şey olmayacağından neredeyse emindir.

Seyit aracı birinden araba bozma işiyle ilgili tanıdık sorar. Adam yardımcı olacağını söyler. Olayı şans eseri Eyüp duyar ve ne olduğunu anlar. Seyit'le konuşmak için onu tenha bir yere çağırır. Seyit de Hasan'ı çağırır. Çocuk gelmeden buluşma yerine giden Eyüp kavga ederken Seyit'in kafası kazayla bir yere çarpar. Hasan gelmeden oradan kaçmayı başarır.

Hasan Seyit'i hastaneye götürür. Beyin kanaması ihtimali varmış. Yoğun bakıma girdiğinde Seyit onu bu hale getireni görmediği yalanını söyler. Ama arabayı bozduranın babası olduğunu söyler. Hasan Gökhan'ı çağırır. Seyit'e çocuğuna babası olduğunu söylemesi için baskı yapar. Seyit sonunda Gökhan'a babası olduğunu söyler ama sonra kalbi durur. Hasan da babasıyla yüzleşir

Kadir ve Gülperi nikah için bir köşkte buluşur. Ajda, Barkın, Can şahit olarak vardır. Gülperi 1 gecede diktiği gelinliğini giymiştir. O sırada Şeyma ve Artemis yeni taşındıkları evde hırsızla karşılaşırlar. Hırsız Şeyma'yı Artemis'in gözleri önünde döver. Artemis babasını arar ama o sırada telefon Barkın'dadır. Tam sorular sorulurken çalan telefonu açmaz. Nikah gerçekleşir

Hiç yorum yok:
Write comments