26.02.2019

Söz Dizisi 71.bölüm özet. Karabatak canlı bomba oluyor

Geçen bölüm sonunda Linda Derya'ya zarfı vermiş; Usta Yavuz'un deşifre olduğunu düşünüp tamirhaneyi boşaltmıştı. Yavuz tamirhaneye geldiğinde orayı bomboş bulunca Usta ile konuşur. Adam ülkenin her şeyden önce geldiğini bu yüzden açığa çıkınca onu tanımayacaklarını daha en başından konuştuklarını hatırlatır. Yavuz da tastikler.

Derya ise aldığı zarfta Yavuz'un öylesine çekilmiş fotoğraflarıyla karşılaşır. Linda şaşkındır. Yavuz Derya'ya gidip her şeyi tam anlatacakken Kopuk onu arayıp yolda Linda'nın zarfını değiştirdiğini deşifre olmadığını söyler. Yavuz rahatlar. Tamirhaneye tekrar yerleşirler ama Derya'nın içindeki şüphe geçmemiştir. Yavuz'un peşine adam takar. Yavuz fark edip atlatır ve fark ettiğini Derya'ya söyleyip kızar.

Tim Dragan'ın beynini yıkadığı gençlerle karşı karşıya kalır. Gençleri silah bırakmaya ikna edemez. O sırada köyden yakınları gelir ve tim ile gençlerin arasına girer. Çocukları ateş etmemeye ikna eder. Tim arkadaki Dragan'ın adamlarını vurur. Ateş zorlukla kaçar

Nazlı'nın kimliğini anlayan Ateş'in karısı rolündeki kadın Dragan'a haber verir. Onun emriyle Nazlı'yı bayıltıp kilere kapatır. Erdem Albay kızını arayıp ulaşamaz. Kapadokya da kaldığını söylediği otelde olmadığını öğrenince endişelenir. Eylem Nazlı'nın telefonundan yer tespiti yaptığında sınır ötesindeki köyde olduğunu söyler. Tim yakınlarda olduğu için hemen oraya hareket eder.

Ateş Nazlı'nın yere düşen telefonunu fark edip karısının şüphel, tavırlarından kilerde bir şey sakladığını anlar. Baktığında Nazlı'yı görür. Timin evi kuşattığını görünce karısı, kızı ve baygın haldeki Nazlı'yı alıp kaçar. Tim İhalar yardımıyla aracı takip edip yerlerini bulur. Bu arada Nazlı kendisine geldiğinde Ateş'i görünce önce çok sevinir ama kendisini ve kim olduğunu hatırlamadığını fark edince üzülür. Kendini çaresizce ona hatırlatmaya çalışır

Nazlı'yı arayan tim onun tutulduğu depoyu sarar. Dragan Ateş'e karısı ve çocuğunu arka taraftan kendisine doğru yollamasını ister. Onlar gelirken kendisi vurur. Ateş tim yaptı zanneder. Karısı ve kızını öldürenlerden olduğunu düşündüğü Nazlı'yı vurmaya çalışır ama vuramaz. Nazlı'yı kurtardıklarında kız yine Ateş yaşıyordu, hafızasını yitirmişti falan diyince çok da Erdem inanmaz. Köyde araştırma yaptığında Ateş'i gören çıkınca sevinirler.

Birimden çıkarken ellerinde hiç bir delil olmadığı için salıverilen Sami ve Melisa'nın babasıyla karşılaşırlar. Yavuz Sami'yi kulağuna eğilip tehdit eder. Sami'nin peşine düşer. Ustaya gelen bir ihbarla İstanbul da canlı bomba patlatılacağını öğrenirler. Herkes onu arayıp dururken Dragan beynini yıkadığı ilaç verdiği Ateş'i canlı bomba yapar.

Yavuz Sami'yi bulup konuşturur. Karabatak'ın beyninin yıkandığı ve karargahı patlatacağı haberini Sami'den öğrenince usta aracılığıyla haberdar eder. Tim karargah önünde Karabatak'ı görünce sevinçle ona doğru koşar. Canlı bomba olduğu haberini o an telefondan duyan ErdemAlbay timi durdurup durumu söyler. Herkes kalakalır. Derya da polislerle beraber Sami'nin bulunduğu yere gider. Yavuz bunu öğrenir ama konuşturmaya uğraştığı için çıkmaz. Son anda Sami'yi öldürüp saklanır ama Derya bir depoda kıstırdığı ve kim olduğunu göremediği Yavuz'u vurur. 


Hiç yorum yok:
Write comments