3.03.2019

Çarpışma 12.bölüm özet. Kadir ve annesi kavuşuyor

Kadir Cansız'ın ismini öğrenince çıldırır. Kerem telefonlarını açmayan Kadir için endişelenir. Kadir sonunda telefonunu açar ve yerini söyler. Zeynep ile konuşurlar.  Selim kendisine geldiğinde Cansız'la konuşan Veli olanları anlatır. Cansız'ın Kadir'i istediğini; eğer ona Kadir'i vermezse; Onu Gürcü'ye vereceğini söyler. Kadir de Cansız'ın peşindedir.

Cemre'nin babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenene Kerem oraya gider ama küs oldukları için yanına gitmez. Demir'i kızın yanında görünce kıskanır. Hastane çıkışı Kerem ile karşılaşan Cemre konuşmak istemez. Değişen bir şey olmadığı için çıkıp gider.

Cemre çalan babasının telefonunu açtığında bir adamın Selim'e saydırdığını duyar ama kim olduğunu öğrenemez. Zeynep Selim'in odasında onun görünce kalp krizi geçirdiği anne ve bebeğin resmini görüp her şeyi anlar. Resmi yanına alır

Kerem; Meral'in çekmecede sakladığı paraları bulup kıza hesap sorar. O sırada Yakup arar. Kadir ve Kerem'in önünde onunla bir şey olmamış gibi konuşur. Yakup ve arkadaşını bulurlar. Kadir çocuklarla konuşur. Aldıkları paraları yakar. Gürcü'nün yanına gider. Ona paralarını alanın Veli olduğunu söyler. Karşılığında ondan Veli'nin yerini söyler.

Veli Zeynep'i arayıp buluşmak için yetimhaneye çağırır. Kadir'in annesini ona vermesi karşılığında Zeynep'ten iki isteği olur. Birincisi hakkındaki bütün suçlamaları geri çekmesini ister. İkinci istediği Kadir'i terk etmesini ister.

Veli Asiye hanıma gidip konuşur. Oğlunun yaşadığını ima eder. Zeynep Selim'i hastanede ziyaret edip resmi gösterip ondan Asiye hanımın yerini sorar. Eğer söylemezse resmi Cemre'ye göstermekle tehdit eder. Selim bu tehdide pabuç bırakmaz. Asiye hanımın yerini bilmediğini ve ancak Veli'den öğrenebileceğini söyler. Selim bunu Veli'ye haber verir.

O sırada Cemre içeri girer. Zeynep onunla hastane çıkışı konuşur. Belma doktora gidip sorular sorar.

Gürcü Veli'ye gidip adamlarını vurur. "Beni sen mi soydun lan?" diye sorar. Arkasından Kadir gelip Veli'yi alıp götürür. Adem onları takip eder. Veli'yi sorgulamaya çalışır. Adının Yusuf olduğunu; annesini nasıl bulduğunu; annesinin oğlunu öldü zannettiğini öğrenir. Döverek Veli'yi öldürecekken Adem içeri girip onu durdurur. Katil olmasını engeller

Demir Yakup ile konuşur. Kerem o sırada eski motor ustasından iş istemiş; almıştır. Demir Yakup'a para verir. Karşılığında planını kendisinin yaptığı bir şekilde Kerem'i müebbete yollamasını ister. Sonunda Yakup Meral'i; Demir Cemre'yi alacaktır. Yakup kabul eder.

Veli'yi emniyete getirir. Herkes Veli hakkındaki şikayetini geri çektiği için adamı salıvermek zorunda kalırlar. Veli bunları düşünüp Kerem'in annesiyle, Zeynep'le konuşan adam onların şikayetini geri  çektirtmiş. Amir Kadir'e 3 saat verir. Şahıslarla tek tek konuşup şikayetlerini tekrarlamalarını ister ama hiç biri şikayetçi olmaz.

Kerem annesinin kaçırılmasıyla ilgili kendisi şikayetçi olmak ister ama bir şahit daha gereklidir. Kerem Cemre ile konuşur ama kız da şahit olmaz. Veli serbest kalınca kendisini bekleyen Adem'in arabasına biner. Her şeyi planladıkları ortaya çıkar

Veli Zeynep'e söz verdiği gibi Kadir'in annesinin adresini Adalı'ya verir. Kadir; annesine gider. Karşılaşırlar.

Hiç yorum yok:
Write comments