3.04.2019

Çukur Dizisi 59.bölüm özet. Sena'yı bu kez başkası kaçırıyor

Mazlum Çeto'yu öldürüp Sena'nın içinde olduğu arabaya binip gider. Giderken "Söz vermemiş olsam; seni de çoktan öldürmüştüm" der. Arabada saklanan Sena'ya da "Bizi bulamazlar. Herşey çok güzel olacak" der. Yamaç ise Mahsun'un kime söz verdiğini merak eder. Savaş bitmiş Çukur yaralarını sarmaktadır. Remzi; yüzüklü adama gidip olan biteni anlatır.

Mahalleli İdris babalarına sevgi ve hürmetlerini "İdris babamız, Çukur evimiz" tezahuratları yaparak gösterir. İdris oğullarını tebrik eder. Polisler gürültü yüzünden mahalleye baskın yapar. Mahalleli elinden geldiğince polisi ara sokaklarda oyalarken diğerleri ortalığı ve cesetleri toplar. Evlerden topladıkları kıyafetleri giyip yara ve kanları saklarlar. Amir genede Yamaç, Selim ve bir kaçını nezarete atar. Yamaç ilk defa girmiştir.

Uluç'un götürdüğü kadınlar Sena'nın olmadığını fark ederler. Damla Cumali'ye haber verip Sena'yı aramaya başlar. Bir arkadaşından Sena'nın telefonun sinyalini bulmak için yardım ister.

Yamaç Sena'nın kaybolduğunu duyunca delirir. Herkes onu aramaya başlarken Mahsun kadını ıssız bir yerde bir eve götürür. Sena'nın Mahsun ile pazarlık yaptığını Yamaç fark eder. Yücel ile konuşmak için Çukur'dan çıkar. Yücel'den Kuzuların saklanma adreslerini öğrenip aramaya çıkarlar ama elleri boş dönerler.

Remzi Baykal'a gidip tanıştıkları ortak birinin selamını getirip yanında çalışma iznini alır.  Baykal Sedat ile konuşur. Çukur'a girmelerini emreder. Uluç da onlara yol gösterir. Adamlar gelip Kuzulara müdahale ettikleri için sıkıntı yaparlar. Koçovalılar da onlara silah çeker.

Salih tanıdığı arkadaşına Baykal'ın mezarını açtırır ve boş olduğunu görür.

Meliha'nın evinde Remzi bekleyip kadını rahatsız eder. Meliha İdris'i arar ama adam açmaz. Daha sonra içeri giren adamlar kadını alır. Baykal Meliha'ya eski bir resim gösterip eski bir hesabın kapanmasını istediğini söyler.

Salih önceden tanıdığı Veli'yi arayıp kahveye çağırır. Durumu anlatıp yardım ister. O da Cansız'ı arayıp yardım ister

Damla Sena'nın telefonunun yerini bulur ve Yamaç'la Selim oraya gider. Telefonun yerini bulurlar. Yücel'i arayıp oralarda bir ev olup olmadığını sorarlar. O da tarif eder. Mahsun'u yüzüklü adam çağırır. Sena evde yalnız kalınca kaçmak için yol aramaya başlarken içeri yüzüklü adam girer. Yamaç ve selim bir eve girer ama Sena orada yoktur.

Sedat artık şahsileştirdiği mesele için kahveye gelir ve İdrislerin önüne Damlaların depoya yeni gelen değerli taşları koyar. Cumali ve Damla depoya gider ama kendi adamları ölmüş; değerli taşlar çalınmıştır.

Hiç yorum yok:
Write comments