11.03.2019

Kardeş Çocukları 7.bölüm özet. Umay Cemal'i öldürebilecek mi

Hayat sarhoş bir halde eve gelir ve herkesin içinde Yıldırım'a "Kara kedi. İki kardeşin arasına giren kara kedi" der. Kızın sarhoşluğuna verseler de herkesin kafasında soru işaretleri kalır. Kızının sarhoşluğu ile ilgilenen Ümran en sonunda kardeşine kafa tutar. Kızının kafasına kendisi ile ilgili yanlış şeyler söylediğini fark edip boğazına sarılır ama Umay yine üste çıkar. Ümran yine susmak zorunda kalır. Eğer gerçeği söylerse Hayat'ın kendi kızı olmadığı ortaya çıkabilecektir.

Reşat bey de karısına bu kara kedi mevzuunun hesabını sormak ister ama Umay üstten üstten konuşup açıklama yapmaz. Reşat bey ertesi gün Yıldırım'la konuşmaya gider. Adam bir şey söylemez zaten Reşat da açık açık soramaz. Reşat bey bavullarını toplayıp evden giderken karısına boşanma protokolü evrağını verir. Umay şoke olup dağılır. Reşat bey bir adamını karısının peşine takar.

Evrağı önce Hayat görür. Zaten bir önceki gece olanlardan utanmaktadır. Reşat beyden, teyzesinden özür dilemek ister ama konuşamaz. Onu sakinleştirmek Volkan'a düşer. O gece Volkan Yıldırım ile geçmişi konuşur. Adam her şeyi anlatır. Öğrendikleri Volkan için sınav niteliğindedir. Baba dediği Reşat ile hocam dediği Yıldırım arasında kalmıştır.

Cemal Hayat'ın sarhoş olduğu gece kardeşi sayesinde müştemilata girer. Ümran'a uyku gazı sıkıp bütün gece yanında durur. Kadın sabah onu görüp korkarak uyanır. Cemal'in uyardığı Umay; hemen kamera kayıtlarını siler. Buna rağmen Ümran öncesi ve sonrasında sokakta gördüğü Cemal'in karartısını tanır. Savcıya gidip kocasının mezarını açtırmak ister.

Cemal bu kez de Hayat'a gece sokakta çarpar. Benzeten kız korkudan sinir krizi geçirir. Umay kızı yatıştırır. Sonra rahat durmasını söylemek için Cemal'le buluşur. Adam artık 5 yıldızlı bir otelde kalmaktadır. Reşat'ın peşine taktığı adam Umay'ın otele girdiğini görür. Cemal kesinlikle Umay'ı dinlemez. Kadın çıkmaza girmiştir. 

Evdeki hizmetçi kadın Umay'ın sinirlenip yırttığı boşanma kağıdını Hayal'e gösterir. Kız fenalaşır Annesi ilgilenip cevap vermez. Babası telefonunu açmaz. Volkan onun ağladığını görüp gider. Tüm bunlar kıza fazla gelir ve ailesine ders vermek için camdan atlamaya kalkar. Hayat ona engel olurken Yıldırım'ın yiğeni İdil olayı görür ve bir planı olduğunu söyler.

İdil hastaneye gidip dayısının odasına girer. Kaşesini reçetesini kullanıp bir adrenalin iğnesi ve panzehirini yazar. Aldığı iğneyi Hayal vuracak kalp krizi geçirecek annesi babasını arayacak diye plan yaparlar. Hayat kızın astımı da olduğu için karşı çıkar. Hayal ailesine en çok da kendisi ile ilgilenmeyen Volkan'a gününü göstermeyi planlamaktadır.

Hayat duruma müdahale edip İdil'in getirdiği iğneyi kapar. Bağrışmalarını duyan teyzesine iğneyi verip olayı anlatır. Hayal buna çok içerler. İdil evden çıkarken Volkan'la karşılaşıp konuşur. İdil'in peşindeki Hayat; kızla kapışır. Olayları Volkan öğrenir. İkili arasında bir çekim olur. Hayat Hayal'in Volkan'a tutkusunu fark ettiği için duygularını yalanlar. Yukarı çıktığında iki kız konuşurken Volkan Hayal'in kendisine aşık olduğunu duyar. 

Umay Hayat'tan aldığı iğneyi internetten araştırıp cemal'den şifreyi almak için kullanmaya karar verip Cemal'in kaldığı otel odasına girer. Yiğeninin kendi kaşesiyle aldığı iğneyi geri almak için Yıldırım da Umay'ın peşinden otele girer. Reşat'ın adamı patronunu arayıp karısının otel odasına girdiğini söyler. Reşat da oraya doğru yola çıkar. Umay iğneyi yapar. Cemal can havliyle çalan kapıyı açar. Gelen Yıldırım'dır. İçeride gördüğü olayla şaşkın kalakalır

Hiç yorum yok:
Write comments