18.03.2019

Vurgun Dizisi 6.bölüm özet. FİNAL. Kerem gerçeği öğrendi

Kemal Reyhan'ı babasının evinde yakalanınca oğlu hasta olduğu için Vedat ile bu yüzden evlendiğini; bunun gerçek bir evliliklerinin olmadığını söyler. Kemal Reyhan'a evden çıkması gerektiğini söyler. Reyhan ise Vedat'ı kızdırmadan Duru'yu da düşünerek hareket etmesi gerektiğini zamana ve Vedat'ın yardımına ihtiyacı olduğunu söyler.

Vedat ise tüm öfkesiyle onları bulmaya çalışırken Asya'ya da kükrer. Kemal de Asya'ya ne sakladığını sorar. Asya'nın kocası da kendisine gelip Mihri'nin evini basar. Ardından Kemal'in evine gider.

Reyhan Vedat'a boşanmaları gerektiğini söyler. Vedat ona ne söylediyse Kemal'le görüşmek istemez. Vedat Reyhan'a Asya'nın çocuğunun Kemal'den olduğunu söyler. Reyhan konuşmak için Asya'ya gider. Önce güzel bir tokat atıp sonra bağırmaya başlar. Erdoğan bey Reyhan'a Kerem kurtulsun diye yaptığı çocuk yaşamazsa Asya'nın çocuğu onu yaşatsın diye yaptığını söyler

Turan intihar videosu çeker ve ilaç içer. Vedat oraya doğru yola çıkar. Kapıdaki koruma Turan'ın öldüğünü haber verse de Vedat onu kusturup kurtarır. Çektiği itiraf videosunu alır

Hiram ise Kayhan'ı çök kötü döver. Resmini Kemal'e atar. Kemal Kayhan'ı kurtarmaya giderken bir yere uğrayıp bir şey alır. Vedat ise Kemal'in fabrikayı Hiram'a vermesini planlamaktadır. Kemal Kayhan'ı alıp gider. Buluşma yerine İbrahim beyi çağırmıştır. Ona bir zarf verir.

Kemal Kayhan'la konuşup sessizce çocukları üzmeden her şeyi halledeceğini söylerken Turan'ın intihar ettiği haberini alıp hastaneye giderler. Reyhan'a da haber gelince O da hastaneye gider. Turan'ı Vedat'ın kurtardığı ortaya çıkar

Mihri konuşmak için geldiği Asya'dan dönerken Erdoğan ile karşılaşır ama adam onu tanımaz. Erdoğan evden kaçar; bahçede dolaşırken Kerem'e "Baban Kemal nerede?" der. erdoğan beyin kaybolduğu haberini Kemal'e ve polise verilir. Erdoğan yürüyerek Mihri'nin evine gelir. Kadın Nezahat hanıma haber verince kadın gelip kocasını alır ve Mihri'ye bazen eve gelebileceğini söyler.

Kemal eve gelince Vedat Rasıh'ı siteye aldırır. Karısının boğazına sarılınca Asya bağırır. Kayhan gelip onu kurtarır.

Kemal'in fon yöneticisi İbrahim'i köşeye sıkıştırabileceği belgeler bulmuş; Vedat'ın da başını belaya sokacak şeyler varmış evrakların içinde.

Vedat; Rasıh ve Hiram'ı tanıştırır. Gece fabrikadaki kasaya gidip İbrahim beye ait belgeleri almasını ister. Kasayı gece sökerler. Kasayı açıp içindeki belgeleri alırlar. Rasıh ortalıkta duran günlükten şüphelenir ama Vedat inkar eder.

 Asya'nın kızı evde kolilerde Kemal'in ve Reyhan'ın evlilik resimlerini bulur. Duru'ya anlatır. Tartışırlarken onları duyan Kerem resimleri görmek için eve girer. Reyhan Duru'dan duyduğu bu haberle koşturarak eve girip oğlunun resimleri görmesine engel olur ama onun bu hali çocuğu meraklandırır. Annesinin serasındaki eşyaları karıştırıp bir video bulup seyreder.

Kemal ve Reyhan resimleri saklamak için beraber buluşurlar. Onları Kerem görür. Elinde izlediği video vardır. Ve dizi malesef reyting kurbanı diğer diziler gibi yarım yamalak biter.

Hiç yorum yok:
Write comments