7.04.2019

Çarpışma 16. bölüm özet. Kadir adalı vuruluyor

Selim'in masasına gelenlerin hepsinin bir isteği vardır. Kadir Kerem'in hapisten çıkmasını, Cemre'nin annesi Özlem Gür'e ne olduğunu, Cansız'ı vermesini ister. O sırada Kadir'e Cansız'dan telefon gelir. 48 saat içinde kendisini bulamazsa; onu öldüreceğini söyler. Kadir de Selim'e 48 saat verir.

Adem'i öldürmek zorunda kalan Veli çok üzgündür. Kadir'e de Cansız'a da bunun hesabını soracağına dair yemin eder. Cansız Asiye'nin evinde çalışan kızın peşindedir. Veli kıza kaçması için para verir.

Selim'in teslim olmaya niyeti yoktur. Cansız'a gidip olanları anlatır. Demir'i arayıp Yakup'u bizzat tembihlemesini ister. Yakup'un evinin önüne gelen Demir; içeri girmek üzere olan polisleri haber verir; Yakuplar  son anda kaçar; onları Demir arabasına alıp uzaklaşırlar.

Yakup Demir'den Meral'in Kerem'i çıkarmak için öğrendiğini duyunca arıza çıkarıp kıza zarar verir. Kerem'in annesi Meral'i arayıp buluşmak ister. Buluşmaya Zeynep gidip Kerem'i kurtarmak için yardım ister. Meral kabul eder.

Selim Demir'den Zeynep'in hesabına para yollamasını ister. O gün parayı kadının hesabına yollayıp ardından savcılığa suç duyurusunda bulunurlar. Belma Veli'ye gidip videoyu ister ama adam vermez.

Kadir Zarif'den Cevdet isminde birinin adını alır. Karşısına çıkanı Cansız zannedip öldürmesini istemektedir. Amiri Kadir'e eğer Cansız'ı tutuklamazsa dosyayı onlardan alıp istihbarata verileceğini söyler. Kadir gidip Cevdet'i alıp konuşturmaya çalışır

Veli Kadir'i arayıp konuşmak ister. O sırada Cansız kadir'i arayıp arabasının bagajına bakmasını söyler. Bagajda Adem'in cesedi vardır. Veli Kadir'e Cansız'a karşı olduğunu ve Adem yüzünden intikam aldığını söyler

Kadir Selim'e oyunu anlatırken kerem'i öldürmesi için tuttuğu adamlara vermek için para ister. Diğer tarafta 2 gardiyan Kerem'i tuvalette yalnız yakalayıp asmaya çalışır. Kerem zorlukla kurtulur. Cemre onun hastaneye götürüldüğünü öğrenip yanına gider. Ardından Kerem'in yanında çalıştığı ustasına gidip konuşur.

Demir Belma ile konuşmaya gider. Belma Selim'in az zamanı kaldığını sonra sıranın Demir'e geleceğini söyler. Ardından Selim; Demir'den Yakup'u öldürmesini ister. Demir Yakup'u arayıp buluşmak için giderken Kadir ondan önce gelip Yakup'u alır. Demir bunu Selim'e haber verdiğinde adam Yakup'un avukatlığını kendisinin yapacağını söyler.

Kerem'in babası Selim'e vereceği ifadede silahı kendisinden aldığını ve Cemil'i öldüreceğini söylediğini söyler. Ama emniyete gittiğinde bir avukat gelip bana para verdi der. Kadir öncesinde gidip baba ile konuşmuştur. Selim Yakup ifade verirken yanına avukatı olarak gider

Zeynep Asiye hanıma Cansız'ın Kadir'i öldüreceğini ama eğer oğlu olduğunu bilirse bir şey yapmayabileceğini söyler. Asiye hanım Kadir'e sürpriz yemek hazırlar. Aylin'le beraber dördü yemek yerler. Kerem aleyhine ifade veren patronu ve çalışanlar Cemre'nin konuşması ile ifadelerini geri çeker. Kerem'in babasının, Meral'in ifadeleri ile salıverilmesi gerekmekteymiş.

Kerem'in koğuşuna müebbet yemiş bir adam gelir. O gece birden fazla kişi Kerem'in üzerine gelir. Adam Kerem'den taraf olur. Kötü adamları etkisiz hale getirirler. Meğerse sabahki saldırıdan sonra savcının izniyle orada bulunan asayiş şubeden bir komsermiş ve Kadir'in selamını getirmiş. Kadir ertesi gün Kerem'i görmeye gelir. Sonra annesi ve babası gelir.

Kadir Demir'i otoparkta bir güzel döver. Sonrada Cemre, Meral, Kerem'in anne babasının ifadeleri ile onu nezarete atar. Kerem o gece tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. Cemre onu kapıda karşılar

Zeynep 24 saat biterken Kadir'den Cansız'ı bulursa onu öldürmemesini ister. Kadir bulduğu cevdet'i konuşturmaya çalışır. Cansız Selim'i bir yere yollayarak Kadir'in onu Cansız zannedip öldürmesini planlar. Veli ise Selim'in önüne çıkarak bu planı söyler ve onun yanında olduğunu kanıtlamak için meşhur videoyu gösterir. Ondan bir şey ister.

Zeynep asiye hanımdan Cansız'ın telefonunu ister. Kadir bir limanda Cansız'ın adamlarıyla çatışırken adamı arayıp "Kadir sizin oğlunuz"der. O sırada oraya gelen Selim Kadir'i vururken Cansız engellemeye çalışır ama Kadir vurulur. Cansız oğluna doğru çaresizce koşar







Hiç yorum yok:
Write comments