29.04.2019

Kardeş Çocukları 13.bölüm özet. Cansel güçlenerek rekabete başlıyor

Yıldırım eve gelip Umay'a çocukları hamileliği ile ilgili sorular sorar. Umay şahit olarak ablasını gösterir ve onun kürtaj sırasında yanında olduğu yalanını söyler. Ümran ağzını açamaz. Umay daha sonra buluştuklarında Yıldırım'a durumu daha da süsleyerek anlatır. Kürtajı ablasının da istediğini söyler. Yıldırım annesinden kürtajı yapan doktor hakkında bilgi ister. Adam bu sefer de adli tabip arkadaşından hapishanede ölen doktorla ifadeleriyle çalışanlarıyla ilgili bilgi bulmasını ister.

Ümran çaresizce Yıldırım'ı kocasından kurtarmaya çalışır ama bu çırpınması Cemal'in kafasını daha da bulandırır. Göz dağı vermek için Yıldırım'ın evinin önünde duran arabasını sığır kanına bular. Yıldırım polis çağırıp kanı inceletir. Sığır kanı çıkınca buna bir anlam veremez. Umay Ümran'a Cemal ile tekrar karı koca olurlarsa adamın Yıldırım'ın peşini bırakacağını vaad eder. Ümran hiç istemese de bölüm sonununda kabul edip Cemal'in yanına gider.

Umay Hayat'a karşı kendini sorumlu hissetmeye onunla arasını düzeltmeye çalışır ve kıza yağlı boya malzemeleri alır. Hayat çok uğraşıp kuzeninin doğum günü için iki kardeş ve kucaklarında çocukları olan bir resim çizip günlerce boyar. Hayat Umay'a doğum günlerinden bahsederek kadının üzülmesine sebep olur

Volkan'ı banyoda bulan Hayal ve Onur onu yatağına yatırır. Kız kimseye durumundan bahsetmez. Yine çocuğu arayıp sesli mesajlar bırakır. Volkan kendisine geldiğinde kendisine gelen bir mesajla şoke olur. Formalite icabı Kanada da evlendiği Jess ona "Hamileyim" diye mesaj atmıştır. Kadın doğurmaya karar verene kadar Volkan'a söylememiştir ve artık aldırmak için çok geçtir. Volkan önce Yıldırım ardından Reşat ile görüşüp veda eder. Ardından Hayal'in doğum gününe iki kıza da mektup bırakıp gider.

Reşat bey boşanmak için avukatıyla plan yaparken Umay onlarla buluşmaz bile. Eve gelen kocası onu elindekilerle tehdit edip boşanma protokolünü imzalatmaya çalıştığında ona Cansel ile görüntülerini gösterir. Aşağılama ve tehdit etme sırası Umay'dadır ve bunu çok güzel kullanır. İlk işi Cansel'i boynundaki kolyeyi alarak işten atmak olur. Reşat Cansel'e sahip çıkıp ev tutar ve içini elbiseler, parfümlerle doldurup nakit para ve şirket kredi kartını verir.

Cansel ile içki sofrasında konuşurlarken Ümmü Kara ile ilgili bildiklerini ve Yıldırım'la geçmişten tanıştıklarını anlatır. Kadın eskiden haber taşıyıp para aldığı gazeteciye bu sefer para verip Umay'ı takip etmesini ve Ümmü Kara ile ilgili bilgi taoplamasını ister. Yıldırm onunla buluşup bebeğinin mezarını sorup sonra da kadının birşeylerden korktuğunu fark ettiği konuşmayı gizlice fotoğraflar. Sonra da Hayal'in doğum gününde ikilinin ihanet iddialarıyla basına verir. Herkes şoke olur

Hiç yorum yok:
Write comments