31.07.2019

Erkenci Kuş 50.bölüm özet. Finale 1 bölüm kala yeni rakip

Sanem Can'a yine aşkını ve kendisini hatırlamamasıyla ilgili konuşur. Canı sıkkın olduğu için evine gider. Mevkibe kızının gelmesi şerefine Nihat'a yemek yemesi konusunda izin verir. O da bunu su istimal edip fenalaşır

Can doktora da gider. Leyla Sanem'e Can'a zaman vermesini telkin eder.  Can kitabı bitirir. Deren'in yardımıyla Sanem'i iş için olduğunu bahane ederek bir otele yollatır. Amacı orada kızla yalnız kalmaktır. Sanem kendisini tersleyince bu sefer jetsky ile bir adaya götürür. Aracın arızalandığını söyleyip geceyi orada baş başa geçirmelerini sağlar.

Selim'in iç yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Zengin kadın avcılığı yapmakta; aldığı paraları yurt dışında sevgilisiyle yemekteymiş. Hüma'yla beraberken Melahat'a miras kaldığını duyunca kadına yönelir. Ancak Melahat'i kardeşi dolandırdığı; mirası alabilmek için masraf için ablalarından aldığı paralarla kaçtığı ortaya çıkınca Selim'in niyeti de anlaşılır. Hüma çok üzgün yurt dışına gider.

Krem firmasının tanıtımı için kapıştıkları diğer firmanın sunum dosyasına ulaşmayı Leyla kafaya takar. Eskiden beraber çalıştığı kadınla tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp ağzından laf almaya çalışır ama anlaşılınca bu kez kadını takip eder. Evli olduğu halde başka biriyle yakın resimlerini çekip şanta yaparak sunum dosyasını alır. Şirketteki kimse etik olmayan bu alımı onaylamaz. Emre ise karısının bu halini Aylin'in tavırlarına benzettiği için panik olup üzülür.

Diğer firmanın ünlü birisiyle reklam için anlaştığını duyup umutsuzluğa kapılırlar. Can'ın aklına mahalleden halktan kadınlara reklamında yer vermek gelir. Mevkibe, Melahat ve Mihriban'ı reklamlarda oynatırlar. Müşteri beğenir ama diğer firmanın reklamını da izlemek ister.

Müşterinin yiğeni Can'la dağ tırmanışları planlar. Sanem'e kitabını imzalatır ve birbirine hiç benzemeyen iki kişinin nasıl böyle bir aşk yaşadığını anlayamadığını söyler.

Hiç yorum yok:
Write comments