6.09.2019

Afili Aşk 12.bölüm özet. Kerem tutuklanıyor

Ayşe'nin oynadığı reklam için çekimler başarı ile tamamlanır. Herkes çok memnundur. Kerem Volkan'a gidip üniversitede kendileri için hazırladıkları sandığın içindeki görüntüleri izlerler. Test yapıp kimseye aşık olmayacaklarına dair verdikleri sözü tekrarlarlar. Bu arada Ayşe de Kerem'e sinir olması için kötü özelliklerini yazıp kendi kendine hatırlatmaya çalışmaktadır

Muhsin babayı yurt dışı temsilcisi arar ve büyük bir firma olan Mostramo; Türkiye pazarına onlarla girmesi için kendileriyle görüşmek istediğini söyler. Ertesi sabah şirkette toplantı yaparlar. Muhsin bey yabancı şirketin kendilerinin %51'ini almak istediğini söyler. Muhsin baba kesinlikle böyle bir şey istememektedir. Kerem işlerin artık bu şekilde olduğunu söyler ama babası dinlemez. Ayşe kayınpederine Kerem'e iş konusunda güvenmesini söyler. Muhsin baba Kerem'e güvenir ve bildiğin gibi yap der. Ayşe'ye de teşekkür eder.

Yelda ise kocasının ilaçlarını bularak hasta olduğunu anlar. Doktoru arayıp Muhsin'in durumunu öğrenir. Evdeki herkesi ortamı germemesi için ikaz eder.

Rıza artık ilaçlarını içmek istemez. Nazmiye ile de sürekli kavga etmektedirler. Küçük kızları bu durumdan kötü etkilenip Ayşe'yi arar. Kerem ile eve giderler. Çocukluğunda anne babası da sürekli kavga eden Kerem; çocukla ilgilenip yatıştırır. Annesi Rıza'yı karşısına alıp çocuğu için çabalamasını ister. Rıza'nın kahvesine gelen psikolog ona son reçetesini verir. Nazmiye ile kebapçıya gittiklerinde oradaki garson karısıyla liseden arkadaş çıkıp laubali konuşunca onu döver.

Ayşe online defileye sponsor alma fikri ve çalışmasıyla Kerem'e gider. Kerem kıza yüz vermese de fikri beğenir.

Erkut şirkette herkesin sandich yediğini görüp annesine börek yaptırmaya başlar. Niyeti şirkettekilere satmaktır. Akşam eve gelen Sabri; şirkettekilerin bu hamur işlerini yemeyeceğini söyler. Gerçekten de kimse böreklerden yemez. Bu sefer Sabri ile paketli yemek işine girmeyi düşünür. Plan yapıp el sıkışırlar.

Şirkette Gonca ise Volkan'la oynamaya devam edip aklını kendisinde tutmaktadır. Akşam Volkan da kalır ve sabah adamın hazırladığı kahvaltıyı da reddeder.

Hülya ise Keremlerin odasına girip neyin gidip neyin gitmeyeceğine karar vermektedir. Odadaki kanepeyi; yüzünü değiştirmeye yollar. Keremler bunu fark edince hafif tartışırlar. Kanepe olmadığı için Kerem yerde yatacakken Ayşe beraber yatmalarını önerir. Sabah sarılmış halde kalkarlar

Kerem Muammer'den Ayşe'yi kıskanmaya devam eder ve karısını da uyarır. Ayşe ise bu teze karşı çıkar. Şirkette sunum iyi geçince küçük bir kutlama yaparlar. O sırada Muammer gelir ve Ayle onunla ders yapmaya başlar. Hocası Ayşe'nin elini tutunca kız sert çıkıp adamı kovar ama Kerem yüzünden bir terslik olduğunu anlar. Ayşe inkar etse de çalıştıkları odanın kamera kayıtlarına bakar ve hocasının yaptığı tacizi görür. 

Kerem kamera görüntülerinden sonra Muammer hocaya gidip karısına yaptıkları için onu döver. Hoca da pişman ve mahcuptur. Ceyda bunu öğrenince gidip adamın şikayetçi olmasını sağlar. Akşam Ayşe Kerem'in olaydan haberi olduğu ama hocayı dövmediği için bozulur. Sabah önemli toplantı öncesinde kahvaltı masasında polisler gelip Kerem'i götürür. Hülya ise Keremlerin odasının perde ölçüsünü alırken düşer ve kanaması olur. Muhsin baba bu gerginliğe dayanamaz

Hiç yorum yok:
Write comments