6.09.2019

Benim Tatlı Yalanım 12.bölüm özet. Aylin ortaya mı çıkıyor

Nejat Suna'yı öptükten sonra ikisi de şaşkınlık içindedir. Hemen arkalarından gelen Hande durumu fark etmez. Ama diğerleri bir şeyler fark eder. Hayri ise barışmaları gerektiğini çünkü Suna'ya değer verdiğini söyler. Tolga ise Suna'ya neden bizi sevgili sandıklarını sorar. Ancak cevabı zaten bilmektedir. Nejat'ı uzak tutmak için yaptığını anlamıştır. Ertesi gün Suna istese de Nejat yanaşmadığı için bu konuyu konuşamazlar. 

Rafet Berrin hanımla konuştuktan sonra yine annesini düşünmeye başlar. Saniye'ye annesini hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Konuşmasını düzeltenin Berrin olduğunu ailesine anlatır. Babasına annemin mezarına neden hiç gitmiyoruz diye sorar. Saniye'nin Berrin'i görmesini isteyen Rafet onları elbise dikme bahanesi ile buluşturur. Saniye ve Berrin iyi anlaşır. Rafet Enise'den annesinin resmini ister. Enise; fotoğrafı vermeden önce Berrin'e sorar ve kadın da vermesini söyler. Rafet resmi görünce tanımaz ama etkilenir. Berrin'in kanser olduğunu ve kemoterapi gördüğünü öğreniriz.

Hayri ve Saniye kimseye ilişkilerini söylemeyip gizli yaşamaya karar verirler ama etraflarındakiler bir türlü rahat vermez.

Saniye; Enise ile beraber Suna ve Tolga'yı baş başa yemeğe gitmeleri gerektiğini düşünüp önce Şevket'ten izin alırlar. Serkan'a ve kendisine Suna'ya karşı hisleri olmadığını ispatlamak isteyen Nejat kızı ve Tolga'yı yemeğe çağırır. Serkan ve Hande de gelir. Önce Nejat Suna'yı sonra Suna Nejat'ı manken bir tanıdığından kıskanıp konuşmak için ısrar eder. Nejat Suna'ya öpmesinin hata olduğunu ve olmamış gibi davranmasını istediğini söyler. Bu ikiliyi üzer. 

Serkan şirkette Burcu ile ilgili dedikodu yapan birini duyar ve herkesi ikaz eder. İşten atmakla tehdit eder. Burcu'nun izinli olduğunu ve döneceğini söyler. Suna Burcu'ya Nejat'ın kendisini öptüğünü de Hande'nin şantajını anlatır. Serkan gece Burcu'nun kapısına gelir. Konuşurken Burcu Serkan'a Nejat'ın Suna'yı öptüğünü ağzından kaçırır. İkili beraber onları yalnız bırakmak için plan yapar.

Erken saatte Serkan Nejat'ı Burcu Suna'yı ormanlık bir alana götürür. Sonra da bırakıp giderler. Navigasyonlarını da bozdukları için yolu bulamazlar. Sürekli tartışırlar. Dolaşıp dururlarken telefonlar da çalışmaz. Çamura batarlar. Sonrasında Suna bunun ilk öpüşmesi olduğunu ağzından kaçırır. Nejat ile bir yakınlaşma sonunda Suna da adamı öper ve "Bu da benim hatam olsun" der.

Serkan şirkette Hande'ye Nejat'ın Suna'yı öptüğünü söyler. Hande çok kızar ve Tolga'yı arayıp buluşmak ister. Tolga'ya ikiliyi ayırmak için Şevket babaya kızının Nejat'ın sadece kızına bakmadığını Kayra'ya anne, Nejat'a eş rolü yaptığını söylemesini söyler. Tolga kabul etmeyince Nejat'ın Suna'yı öptüğünü ve birbirlerine aşklarını itiraf etmelerinin an meselesi olduğunu söyler.

Tolga bu öğrendiği şey üzerine çok düşünür ve Şevket babaya gider. Kızına açılmak için izin ister. Suna'ya Nejat'ı sevdiğini bildiğini ama Kayra'ya söyledikleri yalanlar yüzünden beraber olamayacaklarını söyler. Kıza evlenmeyi ve beraber gitmeyi teklif eder. Suna reddeder. Onların konuşmalarını oraya gelmiş olan Nejat duyar. Kıza ertesi gün konuşalım der.

Serkan yine Burcu'ya gider. İşe geri dönmesini ister. Güven problemini çözmek için ona kimsenin bilmediği sırrını söylemeyi teklif eder. Yıllar önce sevdiği, kalbini kıran ve kendisini enkaza dönüştüren kadının adını söyleyeceğini bunun karşılığında kızın da işinin başına dönmesini ister. Hande'nin adını söyleyip gider. Burcu kalakalır

Bu arada Aylin'in şehre geldiğini ve avukatı ile boşanmayla kızının velayeti için belge hazırlattığını öğreniriz.


Hiç yorum yok:
Write comments