15.09.2019

Her Yerde Sen 13.bölüm özet. Demir aşkını itiraf ediyor

Demir'e aşkını itiraf edip istifasını veren Selin'in istifasını kabul etmeyince bu sefer işten kovmasını ister. Demir ikisini de yapmayıp düşüneceğini söyler. Demir Yıldırım beyle konuşmaya çalışır ama adam kızının kalbini kırdığı için işlerini geri çekmiştir.

Şirket çalışanları bölünme ile ilgili konuşurlar. Bora'nın geri dönmesine ve Merve'yle Bora'nın evlerini yapmaya karar verirler. Selin iç mimar olduğu için Burak'ın tarafında olacağı kesindir. O kısımda aşk yasağı olmadığı için istifa etmesine gerek kalmaz. Bora ise işe dönemeyeceğini çünkü işleri batıran abisi yüzünden bir süreliğine Antalya'ya onlara yardıma gitmesi gereklidir.

Bünyamin ise İbo ile konuşup evin eski sahipleriyle görüşür. Leyla ve Firuze kardeşler bu ilişki için yaptıklarını anlatıp takdir toplarlar. Demir evde Selin'le ortak kullandıkları alanları saatlere göre ayırır. Bünyamin Demir ve Selin'e görevler bırakır. Bunlardan biri daha önce kimseye söylemedikleri bir sırlarını diğerine söylemektir. Selin kabuslarının anneannesi yüzünden olduğunu; Demir ise annesi onları terk ettiğinde babasına kandığı için onu bir daha görmediğini anlatır.

Kızlar tayfası Hapy Pay da toplanır. Ayda ve Merve'ye sırları söyledikleri için yüklense de ortak bir plan oluşturmada yardımlarını alırlar. Yeni planın konusu bir erkek bir kadını nasıl affederdir. Bu plandan kesinlikle Selin'e bahsetmezler. Zira bilirse Demir'e yine yalan söylemesi gerekecektir.

Eve ve işe isimsiz notlu çiçekler, çikolatalar bırakırlar. Selin Demir'den zanneder. Hatta Alara konusunda kendisini affettirmek için yolladığını düşünüp Demir'e kızar. Kartı yırtar. Demir ise çiçeği kimin aldığını ve notta ne yazdığını görmek için birleştirir. İşe gelen çikolatanın kartını da yürütür. En son bir köpek aracılığıyla akşam saat 8 de yemek için davet yollar.

Ayda ve İbo'nun ise sorunları devam etmektedir. İbo kızın arkadaşları yüzünden sürekli bir kaosun içinde olduklarını biraz çekilmelerini ister. Ayda ise tekil bir hayat sürmediğini, arkadaşlarını boşlayamayacağını söyler.

Selin kendisini yollayanın Demir olduğunu zannettiği için gider. Demir de kimle buluştuğunu görmek için meraktan gider. Selin Demir'i orada görünce sevinir ama Demir onu tersleyince o olmadığını anlayıp bozulur. Kızlara mesaj atıp kalkmak ister ama onlar ekildiğini belli etme derler ve Burak'ı ararlar. Burak mekana gelir. Demir ise kendisi de daha önce ekildiği için kızı ekene kızgındır. Sonra Selin'i eve götürmeye çalışınca alkollü olan kızla yüzleşirler. O zaman olay çözülür. Demir kızı tutup öper ve onu sevdiğini söyler. Burak bu manzarayı görür



Hiç yorum yok:
Write comments