28.09.2019

Her Yerde Sen 15.bölüm özet. Selin Demir'i bugünde kalmaya ikna etmeye çalışıyor

Eylül'ün gelmesi ile Demir allak bullak olur. Kadına karşı sert ve mesafeli bir tutum takınır. Ama içten içe farklı duygular yaşamaktadır. Vedat'a gidip olanları anlatır. Selin'e hemen anlatmamasını; bu duygusal hali geçtikten sonra anlatmasını söyler ama Selin bir şey olduğunu anlamıştır. Demir yine de anlatacak gibi olur ama Selin geçmişin geçmişte kalması gerektiğini söyler. Daha sonra Eylül de Vedat'a gidip konuşmak ister. Adam Demir'in hayatında biri olduğunu ima eder.

İbo kendi eliyle yardım istediği Bünyamin'in kendi ilişkilerine de karışmasından memnun değildir. Ancak adam terapistliğe devam etmek ister. Çiftler randevusu ayarlamalarını ister. İbo da kendi arkadaşları Ayda ile ilişkisini bilmediği için Bora da şehir dışında olduğu için Demir'den beraber gitmeleri için yardım ister. Demir istemsizce kabul eder.

Merve kocasının belirsiz geliş tarihinden memnun değildir. Bu kez o Antalya'ya onun yanına gidip aileyle de tanışmak ister. Eli boş gidecekken Azmiye'nin ve deneyimli kişilerin dediğini dinler ve şaaşalı bohçalar hazırlar. Tabi ki Leyla ve Firuze kardeşler ona kendi çeyizlerini vererek yardım eder. Merve bu kez de yalnız gitmek istemez. Kızların da onunla hafta sonu gelmesini ister. Ayda pek istemese de kabul eder ama Selin; Demir'i bırakmak istemediği için gidemeyeceğini söyler.

Burak yeni bir müşteriden bahsederken Selin'in fotoğrafçılık olayını bildiğini belli eder. Ardından doğum gününde karanlık odaya girdiğini de Eser hanımla çekilen fotoğrafları da; onları Selin'in çektiğini sandığını da anlatır. Selin çok gücenir ve arkasından iş çevirdiğinde Demir'in ne hissettiğini anlar. Burak ertesi sabah eve gelip resimleri verir. Kapıyı Demir açtığı için olaydan haberi olur. Resimlerde Burak'ın fazlalığını da fark edip rahatsız olur. Selin her şeyi anlatınca şirkete gittiğinde Burak'la konuşup restleşir.

Artemim inşaat kısmının hiç müşterisi olmadığı için Eylül ilk iş görüştüğü ama okey alamadığı şirketle yeniden görüşme ayarlar. İkinci görüşmeye beraber giderler. Her dışarı çıktıklarında kadın daha fazla zaman geçirmek istemekte; eski defterleri açmaya çalışmaktadır. Tartışırlar. Eylül bu firmayı alabilmeleri için iç mimarlık kısmının bu müşterinin işlerini piyasanın altına bir fiyatla çalışmasını ister. Görüşme başarılı geçer. Firmayı alırlar.

Eylül kimse yokken Demir'in şirkette odasındaki tshirtünü koklar. Ertesi gün Demir kadının kokusunun sindiğini fark edip kızıp çöpe atar. Ellerini bile yıkar. Eskiyi hatırlamak adamı alt üst eder. Eylül şirkete kullanacağı eşyaları getirir. Selin bunların bazılarının Demir'in kilerle aynı olduğunu fark eder ama aklına bir şey gelmez. Eylül şirkette herkese çok iyi davranır

Demir kendisini iyi hissetmeyip ilaç içer. Selin bir şeyler olduğunu anlar ama eski sevgili de aklına gelmez. İbo'nun ayarladığı randevuya giderler. İbo onları mangal yapmaya kırsal bir restauranta götürür. Demir tatlıları ısmarlamak ister. Bildiği bir yere onları götürür. Konuşmalar sırasında Demir şirkete gelen çikolatalardan bahsedince patronuna yalan söylemeyeceğine dair söz veren Ayda rahatsız olur. Bir bahaneyle onu masadan kaldırıp çevirdikleri oyunu anlatır ama sanki Selin'in keyfi yerine gelsin diye yapmışlar gibi anlatır.

Burak da o gece Eylül'ü arar. Yemek yerlerken Demir'le ilgili konuşmak ister ama kadın Demir için geldiğini ama onu zayıflatmak için gelmediğini söyler. Tatlı için başka bir yere gitmeyi teklif eder. Ve tabi ki Demir'in bildiği o yeri Eylül de bilmektedir ve O da Burak'la oraya gider. Ayda Demir'le konuşmak için kalktığından masada yalnız oturan ve şakalaşan İbo'yla Selin'i görür.

O gece için yüksek topuklu ayakkabı giyen Ayda sürekli birilerinin koluna girip yürümek için yardım almaktadır. Orada da Demir'le konuştuktan sonra onun koluna girer. İkili masaya döndüklerinde Eylül ve Burak'ı görürler. Eylül; Demir'in koluna girmiş şık giyimli gülüştükleri Ayda'yı görünce Demir ile onları çift zanneder.






Hiç yorum yok:
Write comments