31.10.2019

Afili Aşk 20.bölüm özet. Kerem ilk öpücüğü itiraf ediyor

Ceyda'nın Kerem'e hazırladığı sürprizi gören Ayşe; kocasının kendisi için yaptığını ve itiraf edeceğini zanneder. Mutlulukla Kerem'in boynuna sarılır. İkili gerçeği anlayınca birbirinden utanır ve birbirinden saklanmaya başlar. Ayşe artık dayanamayıp eski arkadaşı Gonca'ya tüm olup biteni anlatır. Gonca'nın cesaretlendirmeleri ile Kerem'le yüzleşmeye çalışır.

Hülya Ceyda'dan duyduklarından sonra işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Samet karısına sert çıkınca Hülya tavır yapar. Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için doktora giderler. Bebeklerinin kız olacağını öğrenince çok sevinirler.

Yelda anne şirkete gelir ve ertesi gün Muhsin babanın doğum günü olduğunu sürpriz parti yapmaya karar verdiğini söyler. Kerem ve Ayşe'den o gün Muhsin babayı evden uzaklaştırma görevi verir. İkili bir arada bütün gün kalmak istemez ama çaresiz kabul ederler.

Gonca Volkan'a trip atmaya devam eder. İkili Kerem ve Ayşe'yle ilgili birbirinin ağzını aramaya çalışır. Volkan Erkut'a Feyza'nın eski sevgilisinin resmini gösterir ve ona benzemesi tavsiyesini verir. Nazmiye'den aldığı para ile eski sevgilisi gibi giyinir. Volkan Erkut'a başka bir yardım daha yapar. Muhsin beyin doğum günü partisine Feyza'yı da çağırır.

Ayşe Kerem'e kuğu meselesini itiraf ettirir ama bu kadar der. Ayşe Kerem'e kızar ve menajerini arayıp içinde öpüşme olan bir reklam teklifini kabul eder. Ayşe Kerem'e kızıp evden çıkar ve annelerinin evine gider. Kerem de oraya gelir ve aileyi de doğum gününe davet eder. 

Erkut'un gururu kırılmış; aşk acısı çekmeye başlamıştır. Ancak Nazmiye'nin şirkete gidip kızla konuşması duyulur ve aile ona tepki alır. Erkut, Rıza ve Kerem akşam beraber içmeye giderler. Kerem arayıp ısrar edince Volkan Gonca'nın kapısından döner.

Ceyda Ayşe ile atışınca Ayşe Kerem'le ilk öpüşme olayını anlatır. Kuğularla hazırladığı sürprizle birbirlerine daha da yaklaştıklarını söyler. Ceyda kaderin bu gidişatına kızar

Samet Hülya'nın bebeğin cinsiyetini söylememek için uğraşır ama başaramaz. Hülya ise Muhsin babanın doğum gününde sürpriz yapmayı planlar ve kocasını söylememesi için tehdit eder. Muhsin beyin partisi eğlenceli geçer. Samet herkese söylediği için Hülya'nın bebeğinin cinsiyetini söyleme planı suya düşer.

Kerem ve Volkan eski mekanlarına gider. Volkan ortamı özlemiştir; bir kızla evine gelir ve beraber olur. Sabah uyandığında pişmandır. Kız da sürekli Volkan'a mesaj atıp durur. Partide Gonca anlamasın diye Volkan telefonunu havuza atar. Kerem ise takıldığı kızla bir şey yapmaz ve geceyi Ayşe'nin penceresinin önünde arabada geçirir.

Ayşelerin evine menajer, oyunculuk hocası ve rol arkadaşı Burç gelir. Samet hemen kardeşine haber verir. Kerem derhal eve gelir ve ortama müdahale eder. Derslere katılır ve dalga geçer. Kerem sete gider ve Ayşe'nin rol arkadaşının yerine geçip kızı öpen kişi olur

Muhsin baba doğum gününde Hülya'ya ve Ayşe'ye yüzde 10 hisse verir.
Ceyda; Yelda anneye Kerem ve Ayşe'nin evliliğinin sahte olduğunu söyler.

Hiç yorum yok:
Write comments