7.11.2019

Afili Aşk 21.bölüm özet. Kerem aşkını itiraf ediyor

Ceyda Yelda anneye anlaşmalı evlilikten ve onlara söylenen yalandan bahseder. Yelda inanmak istemez ama ses kaydını da dinleyince inanmak zorunda kalır. Ancak ikilinin odasını karıştırır, Ayşe'nin annesini mahalleden kadınları güne davet ederek evine çağırır ve ikilinin ilişkisinin ne zaman başladığıyla ilgili sorular sorup araştırmaya çalışır.

Reklam çekilirken ortaya çıkan Kerem Ayşe'yi öper. Ayşe de şaşkın karşılık verir. Reklamda Kerem'in oynamasını hoca önermiş; yönetmen de kabul etmiştir. Teklifi duyan Kerem de memnuniyetle kabul etmiş ama Ayşe'nin doğal bir şaşkınlık sergilemesini isteyen yönetmen karısına söylemesini istememiştir. Reklam olayı böylece tatlıya bağlanır

Kerem Ayşe'ye aşkını itiraf etmeye karar verir. Ayşe de heyecanla beklemededir.

Özkayalı ailesi Rıza, Nazmiye ve kayınvalide olarak terapiye gider. Herkes içindekileri dökerken gelin kaynana arasında gerginlik olur. Kaynana kendi hayalinin akıllı telefonu olması olduğunu söyleyince Rıza daha sonra annesine telefon alıp hediye eder. Nazmiye'nin hayali ayrı eve çıkmalarıdır. Rıza olabileceğini söyler. Rıza'nın hayali ise dans etmekmiş. Nazmiye de kocasına bir merkezde kurs için ön ayak olup 1 aylık ücretini öder. Rıza gerçekten modern dansa başlar. 

Şirketin 5 yıllık reklam yüzünün belirlenmesi gerekir. Ceyda bir adayla gelir. Kerem de Ayşe'yi önerir. En sonunda ikisinin de adaylarıyla deneme çekmesi; 6 tedarikçiye gönderilmesi ve onların verdiği kararın uygulanmasına karar verirler. Kerem Ayşe'nin 5 yıl başka reklamda oynamasını engellmiş olmayı planlamaktadır. Reklamlar çekilir, oylama yapılır; Ayşe kazanır.

Volkan'a ters davarandığını düşünen Gonca pişmandır ama alttan alamaz. Volkan'ın o gece birlikte olduğu kız şirkete girmek için şantaj yapınca; Volkan kuzeni olduğu yalanını söyler. Sonrasında kıza itiraf etmeye karar verir. Gonca'nın yeni evinde 4 gün önce kendisini aldattığını söyleyince Gonca çok üzülüp kızar ve Volkan'ı kovar. Volkan da üzgündür.

Kerem Ayşe'ye itiraf etmek için klişe de olsa bir gece planlar. Ancak o gece Samet abinin ve Hülya'nın evlilik yıl dönümüdür. Samet unutunca panik olur. Kerem'den yardım ister. Kerem de hazırladığı bütün ortamı ve yüzüğü abisine verir.

Volkan kendisi Gonca'yı kaybedince Kerem'e duygularını bir an önce itiraf etmesini söyler. Kerem bunu yapacakken Ayşe aynı gece Kerem'in de kendisini aldattığını düşünür. Kerem ne dese kadını inandıramaz ama bölüm sonunda Keremlerde yemekte olan abisi laf arasında o gece Kerem'in arabada evin önünde uyuduğunu söyleyince kocasının doğru söylediğine inanıp sevinir. 

Akşam Kerem Ayşe'ye aşkını itiraf eder ama az öncesinde Yelda gelinini mutfakta sıkıştırıp gerçeği bildiğini söyler.


Hiç yorum yok:
Write comments