7.11.2019

Sen Anlat Karadeniz 63.bölüm özet. Masal bebek dünyaya geldi

Kalelilerin evi makineli tüfekle taranır. Ferhat ve Fikret abi; Ali ve polisler hemen ardından gelir. Herkes kendi imkanlarıyla adamları aramaya başlar. tahir ve Mustafa evlerinin önüne aile fertlerine ait mezar taşları bırakan bu adamların peşine düşmek ister ama karıları engel olur.

Ferhat ve Fikret abi adamları bulur. Çatışma çıkar. Ferhat hafif yaralanır. Ama yakalanan adamların ucu bir uyuşturucu şebekesine ulaştığı için bir daha içeriden çıkıp Kalelileri rahatsız edemeyecektir. Murat da yayla evinden eve gelir. Mustafa Yangazını affeder. Beraberce evi onarırlar.

Mercan ve Tarık; evde yapılan sade bir nikahla evlenir. Geceleri biraz olaylı geçse de ikili sonunda uyum yakalamayı başarır.
Ferhat ve Hazal kavga ede ede anlaşmayı başarırlar. Ferhat sonunda Hazal'ı öper.
Nefes liseyi dışarıdan bitirir.

Fikret abi Hazal ve Ferhat'a geçmişinden bahseder. Genco'dan neden nefret ettiğini,neden bu kadar beklediğini ve Genco'nun bu ikiliye de aslında neler yaptığını anlatır. Hazal'ın babasını annesine göz koyan Gencoöldürüp kaza süsü vermiş; Ferhat'ın annesini ise gördüğü bir şey yüzünde Genco öldürtüp suçu babasına atmıştır. Esma'yı çağırıp suç duyurularında bulunurlar.

Aradan 3 ay geçer. Nefes'in suyu gelince gece vakti telaşla yola çıkarlar. Ana yolda kaza vardır. Ara yolda da lastik patlayınca Asiye dualar eşliğinde Nefes'in doğumuna yardımcı olur. Masal bebek herkesi mutlu eder. Nefes naz yapıp kıskanırken; bebek yüzünde uykusuz saatler başlar.

Genco bölüm sonunda bir sürü şikayet yüzünden tutuklanır. Oğlu Tarık bu durum karşısında kılını bile kımıldatmaz.


Hiç yorum yok:
Write comments