6.11.2019

Her Yerde Sen 20. bölüm özet. Demir evden taşınıyor

Demir Selin'in gitmesini istemez; gitmeye kararlı olduğunu görünce Aydalara kendisi bırakır. Ayda İbo'yla Vedat'ı arayıp Demir ile ilgilenmelerini ister. Demir evde yoktur ve kimseyi de görmek istemediğini söyler. Onlar da sabahtan gelip Demir'le konuşurlar. 

Şirkete gelen kızlar Eylül'e karşı mesafeli durmaktan kendilerini alamazlar. Eylül özellikle Demir'den uzak durmaya, yalnız kalmamaya çalışır. Bu Selin'i daha çok gerer.

Yıldırım karşı atak yapar ve Eylül'le Burak'a zarf içinde resimler yollar. Resimlerde Esen ile yedikleri yemeğe buluşmalara ait resimlerdir. Eylül Burak'ın kara para akladığını, mafya tuttuğunu öğrenir. Herkesin başını derde sokacak bu durum Eylül'ü panikletir.

Demir; Eylül'le Burak konuşur. Eylül olanları anlatacakken Burak Alara'yı aradıkları yalanını atar. Tazminat için taksit yapmaya çalışacaklarını söyler. Demir; karara itiraz etmek ister ama Burak; Yıldırım beyin onlara Alara'yla ilgili iftira atabileceğini söyler.

Muharrem usta Firuze ile görüşüp izinle yardım aldıktan sonra yalıda Leyla hanıma dans ve müzik eşliğinde evlilik teklif eder. Leyla "Evet" der ama adam isteme organizasyonu da olsun ister. Demir ve Selin kız tarafı; diğerleri erkek tarafı olur. Çiçekler, çikolata ve yiyecekleri kızlar halleder. Leyla hanımı Demir'den isterler.

Kız isteme sırasında Selin onu istemeye geldiklerini ağzından kaçırır. Demir sorular sorar. Tatlı tatlı atışırlar ama Selin ertesi gün işe gitmek istemeyip hastalandığını söyler. Demir endişelenip eve gidip Selin'i hastaneye götürüp tahlil yaptırırlar. Kızda demir eksikliği olduğunu öğrenip şakalaşırlar

Eylül; üçünün hisseleri sabit kalacak; diğer hisseleri halka açmayı yönetime önerir. Türkan hanım isimli müşteri gelir ve onlarla çalışamayacaklarını söyler. Yıldırım bey ve kızıyla ilgili olanlar piyasada yayılmış; şirketin ve Demir'in itibarı zedelenmiştir. Bunları duyan Demir incinip öfkelenir. Selin de üzerine gidince Demir evden tüm eşyalarını alıp ayrılır ve kıza bir mektup bırakıp gider.

Hiç yorum yok:
Write comments