19.12.2019

Afili Aşk 27.bölüm özet. Kerem ve Ayşe'nin sahte evliliği ortaya çıkıyor

Mete'nin bekarlığa veda partisinin ardından Ayşe Kerem'e yüklenmeye devam ederken Volkan'dan telefon gelir. Mete'nin kendisininde içinde bulunduğu arabasını uçurumdan denize yuvarlayacağı haberi gelir. Nişanlısı Yeliz'in olanları öğrendiği için düğünü iptal ettiğini söyler. Kerem; arkadaşını ikna etmek için kızların Yeliz'le konuşacağını kendisinin de konuşup ikna edeceğini vadeder.

Yeliz kızlarla buluşur ve Mete'nin ondan istediği bir liste olduğunu söyler. Ayşe ve Gonca'dan bu listeyi iptal ettirmesini ister. Kerem ve Volkan da bu listeyi övünce kızlar da benzer bir liste yapar. Şirkette bu iki listeyle ilgili oylama yapılır. Hangisi fazla çıkarsa o liste kabul görecektir. Ayşe'nin ünlü bir mankenle yemek sözü yüzünden kızlar kazanır. Gece kızlar kutlama yapmak için eğlenceye gidince erkekler de peşinden gider. 

Muhsin baba rüyasında Ayşe'nin hamile olduğunu ve erkek çocuk dünyaya getireceğini gördüğünü söyler. Hülya bundan etkilenir ve gerçekten öyle bir şey olup olmadığını anlamaya çalışırken Muhsin babanın eski evraklarını bulur. Hülya iki babanın çocuklarını önceden evlendirmek için anlaştıklarını zanneder. Telefonuyla resmini çekip Ceyda'ya gösterir. Ceyda belgeleri doğru anlar.

Samet belgeleri babasına verince Muhsin bey hemen avukatını arayıp buluşur ve evrakları sorgular. Adam Kerem'in araştırttığını söyler.

Mahalleye Rıza'nın eski sevgilisi Nursel gelmiştir. Kadın mahalleye geri taşınmıştır. Nazmiye kıskanır ama kıskanmıyormuş gibi yapar.

Ceyda şuruba devam ettiği için herşeyi normal karşılamaktadır. Hatta internetten yazıştığı biriyle buluşmaya karar vermiştir. Yelda anne bunu öğrenince dünürü ile bunun peşine düşer. Sosyal medyadan adamı inceleyip Ceyda'yı oyalayıp adamla buluşup sorgular

Kerem Ayşe'ye yüzük alırken Volkan da ortamdan etkilenip tek bekar kişi kalmamak için Gonca'ya da yüzük alır. Kızları arayıp buluşmak için çağırır. Kerem yanlışlıkla yüzüğü yutar. Neyse ki çıkarırlar

Ayşe'nin annesi bilmediği otları kaynatıp çay yapıp içmeye başlar. Sonra da bayılır. Zehirlendiği için midesi yıkanır. Yelda Nazmiye'yi arayıp çağırır. Nazmiye Rıza'yı arar ama ulaşamaz. Rıza ise o sırada sokakta kocasının dövdüğü Nursel'i kurtarır. Beli incindiği için Rıza kadını kucağında taşır. Onları o halde gören Nazmiye olay çıkarıp gider

Herkes hastanede karşılaşır. Kerem'i getiren Ayşe ve Muhsin bey; annesi için gelen Erkut ve Rıza aynı yerde karşılaşır. Anne içtiği çayların ve bıraktığı ilaçların tesiriyle herkesin içinde Ayşe ve Kerem'in evliliğinin sahte olduğunu söyler.



Hiç yorum yok:
Write comments