6.01.2020

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16.bölüm özet. Yıldız delillerin peşinde

Yıldız Kuzey'in kendisini öpmemesine içerler. Umudunu kaybeder. Çeyizlerini yakmaya kalkar. O sırada gitar hocasını Kuzey'in kıskanıp önünü kesip korkuttuğunun haberi gelir. Yıldız tekrar umutlanır.

Sefer Kuzey pampasına kahvaltıda patates kızartırken ateşte unutunca alev alır ve perdeler tutuşur. Eve gelen Yıldız durumu fark edip yangına müdahale eder ama Kuzey onu yanlış anlayıp suçlar. Yıldız çeyizine ait bir mutfak perdesini Kuzey'in camına takar. Onu gören adam kavga çıkarıp perdeyi yırtar. Kızın çeyizine ait olduğunu öğrenince biraz üzülür. Sonra Pembe aracılığıyla tamir ettirip özür dileyip Yıldız'a perdeyi verir.

Kamer ve Poyraz ailelerle gidip gelinlik damatlık bakar. Pembe kendi denemelerini hatırlayıp üzülür.

Mine ve Gökçe'nin devamsızlıkları sınıra gelince Emin ve Osman doktordan rapor ister. Adam vermeyince gece sağlık ocağına girip kağıt ve kaşeyi çalarlar. Sahte rapor düzenleyip hiç bir şeyden habersiz kızlara verirler. Ancak olay anlaşılır. Okul yönetimi kızları devamsızlık ve sahtecilikten tasdikname ile okuldan atar. Savcılık da kızlar, çocuklar ve doktor hakkında soruşturma açar.

Bunu duyan Şule; Kuzey'e kızmak için baba evine gelir. Karşılıklı suçlamalar ve kavgalar olunca Pembe kadını eterle bayıltır. Kendi evinde Nahide ve hemşire kızla gülme gazı verip boşanmaya ikna etmeye çalışır ama başarılı olamazlar. Kendileri gazı koklayıp gülerken Şule kaçar.

Kuzey kızlarına ders vermek için onları fırına çırak olarak verir.

Yıldız yeni ve büyük bir karar alır. Çetin ile buluşup Kuzey'in Şule'den boşanması için gereken belgeleri ondan ister. Adam bu deliller karşılığında 1 milyon ister. Yıldız "Tamam" diyip altınlarını, arabasını satar  ve bankadaki biriktirdiklerini birleştirir. Geriye kalan 500bin için mandırasını arkadaşına satar. Kuzey o gün Yıldız'ın hareketlerinden şüphelenip kadını takip eder. Çetin'le buluşup parayı verip delili alırken Kuzey gelir.

Hiç yorum yok:
Write comments