1.03.2020

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23.bölüm özet. Yıldız Kuzey ve kızlarını affetmiyor

Parasını vermediği için Çetin'e silah doğrultan Yıldız geriye doğru sayarken Ruhi adamı vurur ve ardından kaçar. Şule Çetin'i hastanede ziyaret edip kendisini vuranın Yıldız olduğunu söylemesini ister. Karşılığında para verir. Çetin zevkle kabul eder.

Tülin ile basılan Sefer; karısına gerçekleri söylemesi karşılığında kadına Kuzey'le ilgili gerçekleri söyler. Tülin üzülmüş gibi yapar ve evlerine gidip Nahide'ye Sefer'le aralarında bir şey olmadığını ama Kuzey ile geçmişte de aşk yaşadıklarını anlatır. Yıldız kadına inanır ve evliyken Şule'yi Tülin ile aldattığını düşünür. Kuzey Tülin'i arayınca O da Şule'yi aramış; birlikte Yıldız'la Kuzey'i ayırmak için plan yapmışlar. Tülin karşılığında parasını alır ve ortadan kaybolur.

Tülin'e inanan Yıldız Kuzey'i defterden siler. Tabi kızlarını da. Anlattıklarını dinler ve bir kadının duygularıyla oynayıp delilleri almaya çalışmalarını da tasvip etmez. Evine gidip babası ve annesinden özür diler. Babası onu ve Poyraz'ı affeder ama Nahide'yle Sefer'i eve sokmaz

Nahide ve Sefer evsiz kalınca Kuzey'in evine gider. Orada kalsalar da yiyecek için paraları kalmamıştır. Sefer iş için limana gitse de Yaşar Kadıoğlu çoktan limana gidip oğluna kimsenin iş vermesini yasaklamıştır. Sefer emek verdiği arkadaşlarının yüzüne bile bakmamasına üzülür. Kayık kiralayıp denize açılır ama pek başarılı olamaz.

Sefer ve karısı kendi evlerine girip Nahide'nin biriktirdiklerini kasadan almak isterler. Şifresi değiştirildiği için kasayı çalarlar. Zorlukla açtıkları kasadaki tüm birikimi babası ve Poyraz çoktan almıştır. Beş parasız kalırlar.

Yıldız iç sıkıntısını gidermek için denizlere açılmaya karar verir. Kadıoğlu teknesinin başına geçer. Sefer de babasından izin alıp Kuzey Yıldız'ı teknesinin kaptanı olur ama pek beceremez. Denizde Yıldız Kuzey'i inadı ve ustalığıyla geçer. Bölüm sonunda Yıldız limana getirdiği çeyiz sandığını, içinde Kuzey'in resmi olan madalyonu ve nişan yüzüğünü benzin döküp Kuzey ve kızlarının gözü önünde yakar.


Hiç yorum yok:
Write comments