3.03.2020

Yasak Elma 71.bölüm özet. Şahika Nadir'i zehirliyor

Halit ve çocukları Sıtkı'nın evine yerleşir. Çocuklar şaşkındır. Ender gelip "Etme bulma dünyası" dedikten sonra Erim'i götürmek ister ama çocuk babasını bırakmak istemez. Ancak okul taksidi ödenmeyince annesi gelip öder ve oğlunu da eve götürür.

Yıldız eski kocasının durumuna üzülmüştür. Evine gidip moral vermeye çalışır. Ardından Aysel'i gönderip yemekler yaptırtır. Halit Can'ı moral olsun diye götürür. Kızların onda kalması için Halit'le konuşur. Morali bozuk kızlarının gitmesine Halit razı olur

Halit arkadaşlarıyla buluşur. Arkadaşları üstten üstten konuşunca biraz bozulur ama çöküşünü açıklayabilir. Halit arkadaşlarından iş ister. Adamlar ayarlayacaklarına söz verir ama ertesi gün telefonlarına bile bakmazlar. Düşenin dostu yoktur

Yiğit'in aklı Lila'dadır. Oturdukları yeri gören Aksel ondan ayrılır. Yiğit kızla konuşmaya çalışır ama yine kız ona karşı tepkilidir. Kaya da Halit'e gidip desteğini sunar.

Nadir Ender'i Yıldız'la evlenmesini sağlaması konusunda sıkıştırınca kadın mecburen Yıldız'a durumu anlatır. Yıldız Ender'i kurtarmak için meşhur resmi ortaya çıkarır. Ender bir dolap çevirip resmi Nadir'e gösterip anlaşma sağlar. #EnYıl yine başarmıştır. 

Şahika'yı şirketi yeni alan banka istemez. Ender büyük bir zevkle Şahika'yı kovar. Nadir'le tekrar çalışmak isteyen kadın olumsuz cevap alır. Abisi de yanında çalışsın istemez. Nadir'in bir lafına çok kızan Şahika; veda etmek için uğrayıp adamı zehirler.

Nadir'in cenazesinde bir karısı olduğu söylentileri dolaşır. Nadir'in karısı olarak Şahika ortaya çıkar. Herkesin şaşkın bakışları arasında Nadir'in tabutuna sarılıp ağlar.




Hiç yorum yok:
Write comments