12.03.2020

Zemheri 9.bölüm özet. Ertan ve Ayaz'ın savaşını kim kazanacak

Firuze babası tarafından reddedilip eve alınmaz. Annesinin Yaşar usta ile konuştuğunu duyan Ertan, kıza ulaşmaya çalışır. Firuze'yi takip eden Ertan'ın adamını Şule'nin yardımıyla atlatırlar. Ertan önce Yaşar ustaya ardından Şule'nin evine gider ama kapılar yüzüne kapanır.

Firuze Ayaz'la buluşup ona, her şeyi anlatıp ondan yardım ister. Avukat dostlarını çağırıp olanları anlatırlar. Güvenlikçi Haluk'un karısıyla konuşmaya, delilleri bulmak için birlik olmaya karar verirler. Haluk ve oğlu kazada ölmüştür. Karısı görüntülerin olduğu usb.yi onlara verir.

Mahalleli Yaşar ustaya çıkabilmek için kızını Ertan'a peşkeş çekmekle suçlar. Adam kahrolur. Avukatına gidip Firuze'nin Ertan'la evlenmesinin altında bir şey olup olmadığını sorar.

Berrak Ayaz'la nikah hayalleri kurarken diğer taraftan Firuze ve Ayaz'ın birbirlerini tanıdıklarını düşündüğünü, iz üzerinde olduğunu söyler. Eve giden Berrak, Firuze'nin eşyalarını almaya geldiğini söyleyip kızın odasına girer ve Ayaz'la ilgili anılarının olduğu sandığı alır. Açtığında gördüğü resim ve eşyalarla sinir krizi yaşar.

Düğün gecesi Elvan, ablasına kendisi yüzünden mi evlendiğini sorar. Düğünde Aliye Ertan'dan evi ister. Ertan da ertesi gün evin tapusunu Aliye'nin üzerine yaptırır. Yaşar usta tapuyu bulunca boşanacağını söyleyip evden çıkar.

Firuze Ertan'ın güvenini kazanmak için 2 yıl önce okuldayken sevgili olduklarını itiraf eder. Ayaz'a karşı bir şey hissetmediğini söyler.

Tefeci adam eve gelip Faruk'la konuşmak ister. Sevda'yı orada görünce şaşırır. Faruk'a ödemediği borçla ilgili süre verip göz dağı verir. Korhan düğünde gördüğü Elvan'a asılır. Kız karşılık vermez.

Şirkete giden Ertanorada Ayaz'ı görünce şaşırır. Asıl şaşkınlığı Mehveş'in ve amcasının hisselerinin ona verildiğini ve artık %51 hissenin Ayaz da olduğunu duyunca yaşar. Bir ihaleden çekilmiştir ama Ayaz yönetim kurulunu toplayıp ihaleye girilmesini sağlayacağını söyler. İhaleden çekilmesini isteyen şirket sahibinin elinde Ertan'ı içeri attıracak şeyler vardır. Adam Ertan'ı tehdit eder.

Ertan Mete'ye annesinin babasını öldürdüğünü ve bunu Ayaz'la beraber onlardan saklandıklarını söyler. O da kız kardeşiyle konuşup bunları anlatıp kendisiyle yaşamasını ister. Kız da Ayaz'a söylemeden eşyalarını alıp Mete'ye gider

Güvenlikçinin usb.sinden çıkan görüntülerde Yaşar Ustanın dilekçeyi Ertan'a verdiği an vardır. Hemen adliyeye giderler ama görüntüleri teslim alan kişi onu alıp Ertan'a haber verir. Mahkeme günü gelip çatar. Delilin yedeğini veren Ayaz sayesinde Ertan tutuklanır. Cezaevine götürülen Ertan; Firuze ve Ayaz'ın birlikte hareket ettiğini öğrenir.


Hiç yorum yok:
Write comments